maanantai 24. marraskuuta 2014

Nyt on aika kaivaa lapaset esiinHaudi lapseni!
Lumi kehtasi sataa Kotkaan takaisin. Jopa kaupungissa oli lunta. Josta seuraavat kuvat ovatkin.
Olen tärissyt ties kuinka kauan sitä että pääsen lumeen söpöilemään. Tykkään kuvista todella paljon, niissä on tahtomani lumi teema sopivasti mukana. Extra kiitoskset mahtavalla kuvaajalleni. Oli ihana päivä.

 Lumen tulo on muutenkin saannut mut paljon iloisemmaksi. Ennen pelkkä ulos meno oli puistattava. Nyt juoksen riemuissani ulos lumihankeen. Tekisi mieli lähteä lenkille mutta ei huvita liukastua ^^ Tosiaan minua on kuviin meikattu. Harvinainen hetki elämässäni. En meikkaa koskaan näkyvästi, puuteri on maksimi. Oli todella mukavaa vaihtelua hieman meikattuna liikkua. Omat taidot eivät riitä muuta kuin ripsarin ja puuterin laittoon ^^  Mutta kaiken kai ajallaan oppii?

 Ja paljon haleja kaikille ihanuuksille! Muistakaa. Olette kaikki täydellisiä omana itsenänne.
Asiasta kukkarukkuun. Ketä tulossa yukiconiin?  Sain rannekkeen monie kirjoilujen ja vastoin käymisten jälkeen tilattua. Meinasin onnesta itkeä sen vuoksi..Sunnuntaina päädyttiin senpain kanssa ulos kuvailemaan pitkästä aikaa. Oli todella hauskaa. Tuli naurettua niin paljon ja vietettyä taas niin ihanaa aikaa. Senapaihin voi aina luottaa. Saa harmaastakin päivästä ihanan.
Viettäkääs kaikki ihana loppu marraskuu. Pian päästään joulun odotukseen ^^

//Len 


p,s Mietin joulukalenteria. Olisko se kiva?

/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti