lauantai 29. marraskuuta 2014

SnK-taki ja käsitöitä


Heissan muksut

Kuten otsikosta voi päätellä luvassa on SnK-takki tutinoita ja selitystä käsitöistä. Mutta mitä minulle itseasiassa nyt kuuluu? Maanantaina olin henkisesti todella uuvuksissa. En vain jaksanut enää. Tuntui ettei mikään onnistu ja arvo tuntui olevan maailmassa pyöreä nolla. Tiistaina koulussa kiusaajan takia sain kamalaa ahdistusta joka ajallaan meni pois. Tahdoin vain juosta luokasta ulos. Myöhemmin samana iltana ahdistus palasi. Pahempana kuin koskaan. Hengittäminen tuntui kamalalta, sydän hakkasi rinnassa, ajatukset juoksivat pään sisällä kuin villit hevoset, teki mieli huutaa ja toivoa että joku kuulisi avun huudon.Keskiviikkona kaikki lähti hiljalleen parempaan suuntaan.Luokanvalvoja kertoi että aikaa pistää kiusaajan kivatiimille ettei tuo käytös enää kiusaajalta toimi. Sain myös keskiviikkona tilkkutäkkini kotiin ja SnK-takki  laitettiin tulemaan kohti Kotkaa. Torstaina suoritin riparipassin nuokkari käynnin ja olo oli hieman haikea. Perjantaina taas kaikki tuntui paljon helpommalta. Siskon ja äidin kanssa vietettiin pikkujouluja. Katsottiin Frozen ja herkuteltiin oikein kunnolla. Jossakin kohtiin elokuvaa äiti sanoi että saamme avata pakettimme. Sain Summer Wars3(jota olin häneltä pyytänyt) ja arpapelinä sain Miyazakin Tuuli nousee. Myöhemmin illalla elokuvan jälkeen lähdettiin Kouvolaan postin kautta jossa odotti takkini. Kävin ostamassa Yukiconin cossiin kangasmaalin, Lenin kuulokkeisiin kartonkia ja Lenin spacen hattuun punaista silkkinauhaa.  Lauantaina olikin joulusiivous päivä. Paljon turhia vaatteita lähti kierrätykseen ja yli määräinen tavara pois. Nyt on puhdas ja siisti huone valmis sotkettavaksi. Siivoamisen jälkeen menin siskoni kanssa ulos kuvailemaan SnK-takin Lenin päällä. 


 Joskus siskon kuvatessa saa miettiä onko kameran takana oikeasti 11vuotias tyttö? On todella nopeasti oppinut kokeilemaan eri kuvakulmia. Eikä pelkää mokaamista tai suutu siitä. Jatkaa sinnikkäästi kuvaamista. Osaa todella hyvin ottaa ohjeet vastaan ja tietää jo mitä tahdon saada. Joskus jopa yllättää ja kokeilee jotain mitä en itsekkään ole ajatellut tuovan lisää näyttävyyttä.


 Olen täysin rakastunut tuohon takkiin. Oli todella 21euron arvoinen ostos. Takin ostin käytettynä ystävältä. En olisi voinnut uskoa mahtuvani s-kokoon..  Äitini osti itselleen uudet talvikengät ja oli heittämässä vanhojaan pois. Juoksin yläkerrasta valoanopeammin ja sanoin että tahdon hänen vanhat kengät.(näkyy kuvassa)
En vain osa olla vihaisen ja uhkaavan näköinen


 Joskus kerroin että olen koulussa tehnyt tilkkutäkkiä. Siinä se olisi nyt kaikessa komeudessaan. Itse olen siihen todella tyytybäinen. Onhan ensimmäinen suuritekoinen tekstiilipuolen käsityöni.
 Innostuin myös tekemään kierrätysmateriaalista Lenille kuulokkeet. Sinisen kartongin jouduin ostamaan mutta kaikki muu on ylijäämä tavaraa laatikoiden syvyydestä. Valkoinen panta enää puuttuu ja ovat valmiit.


Joskus toivottiin huonepostausta. Mutta huoneeni on niin ikuisuus projekti ettei sitä varmaan koskaan tulen.Joten ottakaa kuvat muutamasta huoneen yksityiskohdasta.


Mitäs piditte takista? Entäs tilkkutäkistä? Onko teillä jotain cossi suunnitelmia?
Ennen kaikkea mitä piditti kuvista


//Len//

2 kommenttia:

 1. Luin sanan otaku ja ihastuin tohon sun takkiis! :3
  Ja muutenkin blogi vaikuttaa kivalta, jota voisin jäädä seurailemaan :)

  http://rebeldechica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arigato ^^ kiitos kovasti
   SnK-cossin uniformun takki on kyllä älyttömän ihana ♥
   Kiitos kovasti. Toivottasti jäätkin ^^

   Poista