lauantai 6. joulukuuta 2014

Len pukki matkaan jo käy

kävelee ympäri huonetta, laskee teekupin pöydälle ja lysähtää sohvalle tietokoneen eteen huokaisten. "Miten viikonloppuni ajautui tähän"

Heipä hei kullan murut!


Kuten varmaan huomaatte olen blogin ulkoasua muutellut hieman värikkäämmäksi. Toivottavasti ei liian radikaali muutos. Mutta mikä paremmin piristäisi harmaata talvea kuin värit? Tämän  viikon olen saannut hengittää. Ei kokeen koetta, ensiviikolla sitten se helvetti alkaa. Onneksi kaikki kokeet on yhteen ja samaan viikkoon laitettu, on nopeammin ohi. 
Maanantain meni hieman surullisissa fiiliksissä. Mutta tiistaihin mennessä kummasti koheni. Tiistaina tuli käytyä kummin luona jouluja toivottamassa. Tulihan siinä sitten kaikenlaista rupateltua.
Keskiviikkona koulussa oli luistelua. Kirosin jo edeltävänä päivänä sitä helvettiä valmiiksi. Olen aina vihannut koulunluistelua. Koskaan en ole siinä pärjännyt ja aina pelännyt kaatuamista. Nyt sain yllättyä postiivisesti, vaikka monesti kaatusin ja muihin törmäilin nousin reippaasti pystyyn ja jatkoin matkaa. Tykkäsin olla tunnilla kovasti ja oli kokonaisuudessaan aika mukava tunti.
Torstai torstai.. Oli ihmeellisen kiireellinen päivä. Tuntui etten mitään ehtinyt kunnolla tehdä. Mutta ehdinkin todella paljon. Koulusta päästyä 13.15 juoksin kirjastoon josta äkkiä bussiin. Bussissa seisoskelin ja matkustin kaupunkiin viemään joululahjan. Kaupungissa oli määrä tavata Gumi ja antaa hänen joululahjansa. Joululahjat vaihdettua ja pehmikset syötyä syöksyimme ulos kuvailemaan. Näin viimein Kotkan Ortodoksisen kirkon, mielikuva siitä että heidän kirkot ovat aina todella näyttäviä jne. murskaantui heti. Olihan se tietyllä tapaa kaunis mutta ei todellakaan sellainen mitä
 kuvittelin. Tietysti oli tämä hetki ikuistettava kuvilla kun sinne asti oltiin kävelty.


 antakaa anteeksi puhelin laatu..Perjantain thö pärinä päivä. Perjantaina hoidin koulun taxvarkki päivän, olin isälläni siivoilemassa. Myöhemmin menimme siskon ja isän kanssa syömään pizzaa, kyseessä oli myöhäinen isänpäivä lounas. Illalla teinkin suklaa moussea jälkiruuaksi, tuli todella suloisin näköistä ja kaiken lisäksi ihanan makuista. <3 Lauantain tuo tylsyyden huipentuma.. Yksin kotona ja mitään tekemistä en vain keksi. Mikään ei innosta ja tahtoisin skipata koko lauantain. Toki olisi ihanaa päästä laittautumaan ja viettämään tee hetki ystävien kanssa. Maalla asumisen huonot puolet niin vain ei lähdetäkkään kaupungille. Tyydyn siis etsimään hyvää animea ja juomaan teetä.


Mutta. Hyvää itsenäisyys päivää kaikille!

//Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti