lauantai 17. tammikuuta 2015

Coni Ebola //Sairaala lauantain ja lisää lääkkeitä.

Hola!
Kuten instaani seuranneet varmaan tietävät..
Sain tänä lauantaina viettääkin hieman erinlaista lauantaita keskussairaalassa. Torstai-perjantain yönä tunsin järkyttävää painetta korvissani jonka takia en nukkunut hyvin. Olin muutenkin jo kurkkukivusta kärsinnyt jonka takia puhuminen oli työlästä ja teki todella kipeää.
Perjantaina jäin kotiin en ollut vain miltään tasolta kouluun kykeneväinen. Kivut olivat todella suuria enkä saannut unta millään. Miksi en ottanut särkylääkettä? Kurkussa oleva lima ei antanut minkään tulla alas, kaikki nieleminen oli todella suuren työn takana. Ruokahalu oli mennyt jo aikaa sitten kokonaan. Torstaina ja perjantaina en syönnytkään kuin kaksi kertaa päivässä.  Sairaalassa jouduin olemaan päälle kaksi tuntia, lääkäri määräsi kipulääkityksen ja viikon antibiootti kuurin.
Ennen näitä tapahtumia olin keskiviikkona terveystarkastuksessa. Minulla on jo 6lk kesästä ollut hemoglobini kanssa ongelmia. (oli silloin 76-77) Joten terkkarin kanssa päädyttiin mittauttamaan, hemoglobi oli jälleen kolmannen kerran päättänyt pudota. Tällä kertaa ilman mitään järkevää syytä. Sain aloittaa taas rautalääke kuurin, tällä kertaa pidemmäksi aikaa. Alkuviikosta minun olisi määrä mennä labraan verikokeisiin jotta "rautavarastot" saadan tutkittua ja mietyttä mitä tämän kanssa tehdään. 

Olo alkaa olla kuin vanhalla papalla. Syön neljää eri lääkettä vakituisesti tällä hetkellä, joka tuntuu aika hurjalta määrältä. Tietysti jokaisella lääkkeellä on omat otto aikansa. Aamulla yksi kipulääke, yksi antibiootti ja yksi rautatabletti. Päivällä on aika jälleen napostella antibiootti ja sitten illalla antibiootti, rautatabletti, kipulääke ja en sano mikä lääke..

Onneksi pahin alkaa olla viimein takana ja voin puhua ilman kipua. Enää vain korvat kuntoon ja hemoglobi arvot takaisin kohdilleen.

Mutta turvallista kevään alkua kaikille. Liikkukaa varovasti!

//Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti