sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Yukicon 2.0


APUA!  Mistä sitä oikein voisi aloittaa. Yukicon oli aivan mahtava. Ehkä maailman parhaimpia coneja missä olen ollut. Sain tutustua niin mahtaviin ihmisiin joista tuli todella tärkeitä todella nopeasti. Kuvia tuli yli 450 ja niitä läpikäydessä tulee pienoinen urakka olemaan.. Osan kuvista olen jo omistajilleen saannut. (jos näyt kuvissa pyydä rohkeasti niin annan sen toki sinulle)
Mutta nauttikaa kuvista ^^


 Lauantain cossi ja rakas papani ;_;
 Löysin "siskoni" aka pelikuvani ;_;

 Hitusen tuli lyhyt olo mutta Lolita Armin ;_; Voiko mitään ihanempaa olla
 Kakashi pappa <3

 Tälläinen porukka kuva ^^

Sunnuntain cossi

JOS NYT JOLLAKIN  ON MINUSTA KUVIA OTTAKOON YHTEYTTÄ

Ja nyt on loppu kevennyksen aika FFFight. Johon menin taistelemaan ystäväni kanssa meitä vastaan taistelevat veivät tällä kertaa voiton.. *kyynel*  No ei vaan. FFFight oli kokemuksena jotain todella upeaa. Kun nouset siihen reippaasti yli sadan ihmisen yleisön eteen seisomaan ja sitten pitäisi vielä osata reagoida jotenkin. Tuntui niin voittajalta seistä jo lavalla. Todellakaan ei ole viimeinen FFFight mihin lähden. Ei varmana tule olemaan. Se tunne kuinka moni katsoja katsoo jokaista liikettäsi ja se hetki kun muut nauravat sille mitä sanot/teet.

Kiitos kuvaajalleni. Nyt lähti Len Kutitus kuolema

 operaatio pelastus//Len//

2 kommenttia:

 1. Voi harmitus kun en päässy mukaan, mut näyttää kyl teill lolleen hauskaa!! Mahtavaa! :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *kyynel* ensivuonna sitten ^^ Ja onneksi coni kausi on vielä edessä!
   Hauskuutta en voi todellakaan kieltää! Ainut ongelma oli paikan pieni koko. Hirmuisesti ruuhkaa ja shortseissa meinasi jo läkähtyä :d

   Poista