tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kuulumisia maaliskuulta


Heissan lapset rakkaat!
On aika kertoilla hieman mitä keväiseen ja ei niin keväiseen maaliskuuhuni on sisältynyt. Sen lisäksi että olen tukariksi hakenut ja päässyt, olen lukenut kokeisiin, harjoitellut metsästyskokeeseen ja opetellut Japania ehkä tulee matkaa varten. Alku kuukaudesta myös piipahdin Kouvolan koiranäyttelyssä kuvaajana. Harmi että pidempi objektiivi oli äidin luona.
 L-ranssa ehdin myös piipahtaa ja sain viettää viikonlopun mahtavassa seurassa. vatsalihakset edelleen kipeinä nauramisesta. L-ranssa otettiin muutamat cossi kuvat ja siellä myös ostin Yui peruukkini Lisalta. Käytiin porukalla Kiinalaisessa syömässä, ruoka oli niin taivaallista kuten aina.
Kevät on myös alkanut houkuttaa saavuttamaan viimein sen niin kauan hehkutetun kesäkunnon. Olen mielestäni onnistunut tavoitteessani hyvin, joka aamu ja ilta lihaskuntoa, kerta viikossa lenkille ja säiden salliessa pyörällä kouluun(yhteensä matkaa 16km). Oli myös mahtava huomata että tuloksia on jo tullut! Kunto kestää aivan eritavalla ja mieli voi paljon paremmin, liikkuessa tulee väkisin todella hyvä mieli etenkin jos nauttii siitä mitä tekee!
Päädyin myös ilmoittautumaan Mimiconin cosplaydeittiin yaoi kierrokselle. nyt vain odotellaan että pääsenkö mukaan. Kesän coneista voisin sanoa vielä sen verran että Desuun olen tulossa jos rannekkeen saan, Ranta Yukiconiin saavun ehkä ja Animecon on aivan auki tulenko vai en. Traconiin olen tulossa jos en Japaaniin jostain syystä pääse.


 Ainon yksi kaunokaisistaMutta nyt kutsuu lihaskunnon teko ja Japanin opiskelu!
Hyvää kevään jatkoa kaikille!

//Vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti