lauantai 25. huhtikuuta 2015

Porvoo on kaupunki täynä yllätyksiä


Heissan!
Reissasin tänään (lauantaina) Porvoossa, matkustus tapahtui äidin ja äidin työkavereiden kanssa Onni-bussilla. Joten matkojen hintakaan ei ollut maata mullistavan kallis. 
Aamulla paniikissa ennen kuutta aloin kasaamaan tavaroitani, hiukset yön jälkeen aivan pystyssä ja vaatteistakaan ei ollut mitään tietoa. Meikkikin piti ehtiä naamaan väkertää.
Lähdin matkaan oletuksella etten osta muuta kuin uuden luonnosvihon itselleni ja juoksuhousut. Kumpaakaan näistä en lopulta ostanutkaan.

Ensimmäisenä kävimme aamukahvilla somassa kahvilassa. Sopivaa kahvilaa saimme tovin etsiäkkin mutta lopulta löytyi sellainen jossa oli kaikille jotain. Jopa minulle se kaikkein tärkein, pala porkkanakakkua. Sen lisäksi join mansikka-banaani smootien. Kahvilasta poistuttuamme kävelimme kenkä-kaupan ohi jonka näyte ikkunassa oli toinen toistaan kauniimpia kenkiä. Onneksemme kauppa ei ollut vielä auki ja säästyimme kenkien osto painjaiselta.

 Kaikki putiikit olivat vielä kiinni mutta suuntasimme siitä huolimatta kohti vanhaa kaupunkia. Katselimme kauniita taloja ja putiikkien ikkunoita ja pistimme mieleemme ne putkiit joissa oli käytävä uusinta kierroksella.

Jokainen putiikki omalla ainutlaatuisella tavallaan aina käänsi katseensa. Näyte ikkunassa olevat tavarat melkeinpä huusivat "osta minut, osta minut"

Tennarit olivat kyllä yksi typerimpiä kenkä vaihtoehtoja tähän reissuun. Jalat huusivat hoosiannaa jo ensimmäisen sadan metrin jälkeen mukulakivien päällä kävellessä. Kujien salakavalia mäkiä sai ihan jännityksellä kävellä peläten koska kaatuaa. Vai kaatuko joku takana olevista matkaajista niskaan.

Lopulta putiikit aukenivat kymmenen aikoihin ja uusinta kierros vanhassa kaupungissa sai alkaa. Jos rahaa olisi ollut loputtomasti vaikka mitä olisi mukaan tarttunut. Kaikki herkkulliset tuoksut, kauniit astiat, ihanat koriste esineet ja somisteet saivat vahvan tahdon palata uudestaan törsäilemään.
Siinä näkyy ne perjantaina värjätyt hiukset. Niistä tuli tummemmat mitä alkuperäinen suunnitelma sanoi. Ja hyvä niin.
Huonoista sää-ennusteista huolimatta saimme todella kauniin aurinkoisen ja lämpimän päivän reissullemme. Aurinkoa olisi voinnut vain jäädä paistattelemaan lähimmälle penkille mutta halu tutkia minulle uutta kaupunkia oli suurempi.
Valkosuklaa tikkari ostettiin Pienestä suklaatehtaasta, oli todella herkkulisen makuinen! Rankan kävelyn jälkeen ennen ruokailua Rossossa(jonka pizzasta en ottanut kuvaa ei ollut edustava..) kävimme terassilla istumassa ja nauttimassa auringosta kera juomisten.

OSTOKSET: 


 Koska olen mahtava aurinkolasien tuhooja niin ei tätä herkkullista väriä voinnut jättää ostamatta!
//kuvissa näkynyt jo silmillä//
Hinta: 5e 
Nyt  ollaan niin prinsessaa ku prinsessaa voidaan olla.Katsoin tämän hintalappua syvään hengittäen puolet halvempi mitä Glitterissä!
Hinta: 15e
JEES! Sitten siihen suurimpaan päävoittoon jonka ostin samasta putiikista mistä aurinkolasini. Hell Bunnyn kettu-kuosinen lolita mekko.
Hinta: 58e
Vanhasta kaupungista poistuttuamme rynnin Kappahalliin toivossa löytyy joku soma neule tai paita joka sopisi mekon kanssa. Koska vaaleita aluspaitoja en omista saati vaaleita neuleita.
Hinta: 15e

Reissu oli mahtava ja mieluusti lähden uudestaan!

Vilu kuittaa

//Vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti