torstai 9. huhtikuuta 2015

Salilla käyntiä ja muuta selitystä

Heissan muksut!
Tässä onkin ehtinyt tapahtua jo kaikenlaista! Onneksi suurimmaksi osaksi vain positiivisissa mielessä. Pääsiäinen meni isän luona, äitipuoleni opettu minulle uuden lenkkipolun ja sitä koirien kanssa kävelin. Myös puita liiteriin isäni kanssa mätimme sunnuntain kunniaksi!

 Isän luona kuten aina tuli koiriakin kuvattua. Pääsiäisenä myös sallin itselleni luvan syödä suklaata niin että napa raikaa! Tietysti lenkkeilin myös sen verta paljon että lupa naposteluun oli hyväksytty! 
Koulu rintamalla ei mene niinkään putkeen, matikan kokeen tulen uusimaan, enkun koe meni penkin alle ja opettajanikin miettiä miten on mahdollista että sain 5 1/2 kokeesta. Tunneilla kuulema osaan niin hyvin englantia. Toivotaan että 9lk saan tehdä kokeet suullisina jos se vaikka asiaan helpottaisi..
Koulu-uintikin meillä ehti olla. Silloin kyllä Jumalaa kiitin lyhyistä hiuksista ja siitä etten meikkaa. Uinti meni ihan mukavasti ja sukeltaminenkin yllätti minut.
 Olen nyt myös lenkkeilyn ja lihaskunnon lihaksi alkanut käymään salilla. Ensimmäinen kerta oli yhtä sähläystä mutta sitten kun alkoi oppimaan meni heti jo paremmin! Salilla käynti kyllä suosittelen kaikille, tosi mukavaa ja koukuttavaa! Lihakset ja kehokin kiittää. Liikkunnasta ylipäätänsä saan nykyään todella hyvän mielen. Joka kerta kun tulen lenkiltä tai salilta hiki otsalla tiedän että olen pistänyt parastani ja siitä tulee hyvä fiilis. Tietty treenaaminen on myös alkanut kehossani näkyä, vielä on matkaa siihen unelma kroppaan mutta lähempänä jo ollaan kuin kuukausi sitten!

Pistin myös tavoitteen itselleni. Vappuun asti ilman herkkuja. Tumma suklaa ja leivokset(syön niin harvoin) ovat sallittuja koska niin suuri sokeri hiiri olen etten sinne asti ilman mitään hemmottelua kestäisi. 

Mutta miten teidän kevät on lähtenyt liikkeelle? 
Onko muut alkaneet tavoittelemaan kauan hehkutettua kesäkuntoa?

//Vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti