torstai 23. huhtikuuta 2015

Tukevat tukioppilaat valloittavat Nuisku-leirin

Helluri hei!

Olin tuossa 17-19päivinä Nuisku-leirillä joka on osa tukioppilas koulutusta. Nuisku leiri on nuorten ihmiskasvatus leiri, Nuiskussa meille opetettiin kuuntelemista, puhumista ja erinlaisten ihmisten kanssa oloa sekä muiden tukemista. Oppituntien lisäksi meillä oli vapaa-aikaa ja ulkopuuhia toisen ohjaajan kanssa. Meitä oli tullut leirille kahdesta eri koulusta mutta siitä huolimatta löimme samantien yhteen ja teimme kaiken tosissamme. Kaikkea lähdimme yrittämään emmekä siitä mistä aita on matalin. Kämppä kaverini olivat aivan mahtavat!Kiitos heille. Leirin aikana sain tutustua niin moniin upeisiin ihmisiin ja kerrankin tuntea oloni hyväksi yksinäisenä ernuna. Lisäksi ruoka oli taas jotain aivan parasta!

21-22päivinä olikin aika tetteillä, työelämään tutusmista. Vietin tet-päiväni päiväkodissa jossa kävin eskari ajastani puolet. Lapset olivat mitä ihanimpia, kuten myös aikuiset. Taisin olla myös monen muksun mieleen, ainakin kirjoja siihen tahtiin tuotiin syliin ja pyydettiin hiekkakakkuja rakentamaan.
Yhden tytön syntymäpäivätkin juhlittiin! Sain myös piirtää yhdelle pojalle syntymäpäivä kortin, lisäksi minua pyydettiin piirtämään lapsille värityskuvia sillä aikaa kun pikkaset olivat päiväunilla. Kokonaisuudessaan oli mahtavat kaksi tetti päivää, enkä tosiaankaan kadu valintaani mennä 
päiväkotiin.

Miten miun cossi rintamalle kuuluu? Sillehän kuuluu pelkkää hyvää. Gekokujoun(kuvia myöhemmin) kimono osuus on valmiina ja Chikan hametta olen alkanut tehdä. Lisäksi! Pääsin Desucon lipputaistelusta läpi joten sinne ollaan Leninä tulossa.Tänää(perjantain) olisi kampaaja päivä ja saan kauan kaipaamani pastellin vaaleanpunaiset hiukset! Ihanaa. Lauantaina menenkin Porvooseen käymään. Kuka tietää mitä Porvoosta mukaan tarttuu. He he. Vappuna olisi tarkoitus nähdä Ainoa ja kouluun jälleen pukeutua, olen ajatellut koulun Vappu-juhlaan Lenin Love is War cossia tai ihan orginal versiota. Riippuen aivan keleistä vai lähdenkö SnK vermeissä. Tosin kaikki mahdollinen siihen cossiin liittyen puuttuu. Kauempia suunnitelmia on lähteä Helluntaina hoitamaan Helsingin koiranäyttelyyn kuvauskeikka. Ja tietysti toivoa että sain haluamani kesätyöpaikan.Kuinka moni muu pääsi Desuconin-lippu taiston läpi?
Mitä olette ajatelleet cossata?

//vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti