sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Mimicon 2015

Helluri hei! 
Heti tähän alkuun tahdon sanoa etten Desuconista ainakaan näillä näkymin postausta tee. Syynä on se ettei coni oikein mennyt putkeen..
Mutta! Viikonloppu tuli vietettyä Mikkelissä aivan mahtavassa seurassa. Kiitos seuralaiselleni siitä. Mimicon pienuudestaan huolimatta oli todella mahtava, tunnelma oli kokoajan katossa ja itse ainakin nautin satakymmenen conista. Iltabileetkin olivat ensimmäiseni ja todella hyvä muisto jäi mieleen. Sekä kipeät jalat. Vinkki. Älkää tanssiko lolita-kengissä. Iltabileiden aikana tutustuin myös kahteen uuteen ihmiseen. Kiitos heille seurasta! Iltabileet ja coni päivä saatiin päättää Hopeanuolen tunnarin tahdissa tanssien. Ah.I love it. Lauantaina tuli monta ohjelmaakin katsottua ja mikään niistä ei ollut pettymys. Kaikki todella hyviä. Rohkaistun myös Dead Masterin cossissa mennä karaokeen laulamaan Black Rock Shooter. Aniikissa kävin myös ensimmäistä kertaa cossini kuvauttamassa.
Lauantaina ystäväni kanssa joka cossi Lucyä kävimme syömässä Kiinalaisessa.Ruoka kuten aina oli todella herkullista. Olisin voinnut syödä riisiä etenkin loputtomiin. 
 Meido ja Butler kahvila.Se pakollinen paikka käydä! Viikonlopun aikana tuli myös sydäntä purettua niin paljon että kaikki huolet on käyty läpi. Pitkään aikaan ei ole ollut näin helpottunut olo. Hirveästi myös tuli suunnitelmia tehtyä mukaanlukien muutama paricossi ^^
 Aika siirtyä sunnuntain puolelle. Silloin tosiaan tein paluun Leniksi, hirveän kaipuu ollutkin jo homo poikaani kohtaan. Leninä myös kävin ensimmäistä kertaa elämässäni cosplaydeitissä, yaoi-kierroksella. Jäi todella mahtava kokemus ja todellakin aijon joskus mennä uudestaan. Sunnuntaina tuli myös käytyä karaokessa, tällä kertaa lauloin Last night Good night, syynä on kappaleen merkitys minulle. Itkuhan laulaessa meinasi tulla mutta eihän Len nyt itkemään ala. Eihän?

 Tällä kertaa kävimme kahvilassa hieman isomman porukan kanssa ja jälleen oli positiivinen kokemus.

Viimein kun opin pelaamaan. Jäin koukkuun ja pelin kimpusta minut aina pääosin saattoikin löytää.
 Otettiin sitten senpain ja seuralaiseni kanssa yhteiskuva ^^

Mutta. Mimicon oli tälläinen coni tällä kertaa. Tähtään seuraavaksi Traconiin mutta sen verta on elämäntilanne muutoksia tulossa että saa nähdä pääsenkö.
Ja kuten aina minusta otettuja kuvia saa lähetellä ja omia kuviaan saa pyytää ^^


//Vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti