maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lappeenranta part miljoona


helluri hei!

Olin tuossa alkukuussa käymässä Lappeenrannassa ja samalla viettämässä kaverin rippijuhlia. Kuten aina reisusta tulee otettua hirveä määrä kuvia mutta vain harva on julkaisu kelpoisia. Sen kummempia selittämättä tähän alkuun laitetaan kuvia tulemaan.


 Rippipäivän vaatetus. Oon ihan hurahtanut tuohon Porvoosta ostettuun mekkoon ja nyt viimein pääsin taas käyttämään sitä!
Sen jälkeen kun juhlat oli juhlittu otettiin suunta kauppaan josta tähtäsimme rannalle ottamaan kuvia. Joista mikään ei ollut juhlkaisu kelpainen oman vatsani turvotuksen takia 8D Seuraavana viikonloppuna sainkin tietää sen johtuvan laktoosista.
 Lauantain ilta vietettiinkin katsellen Barbie elokuvia ja juoruten kaikkea turhaa.
 Sunnuntaina mentiin keskustaan kuten joka kerta L-rannassa oltaessamme. Menimme istumaan penkeille ja mussuttamaan kaupasta ostettuja eväitä. Sitä ennen olin ehtinyt jo saada ties kuinka monta hermoromahdusta :'D Huomaa etten ollut nukkunut yöllä kunnolla. Anteeksi siis seurassani olleille siitä. Penkeillä istuessamme lokit piirrittivät meitä. Tuo lokki oli oikea pääpahis piirityksessä.
 (c) Latexi
 


Tämä postaus on hyvä päättää Essin ihaniin kenkiin <3

//vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti