perjantai 21. elokuuta 2015

Turhan villiä menoaHeiih!
Päätin tulla nyt jakamaan pikaiset kuulumiset ennen Traconia. Koulu tosiaan alkoi ihan mukavasti mitä nyt jännitin aivan kamalasti. Päätin myös siskoni kanssa ottaa asenteen eletään vain kerran ja pyöräiliin kouluun hän tarakalla kouluun sen 8km matkan. Lukujärjestyksestä tuli ihan jees, 31 viikkotuntia. Pääsen keväällä sitten helpommalla. Tietty tukioppilaana sain juosta paljon paikasta A paikkaan B ja sieltä vielä paikkaan C. Ehdittiin pitämään yksi välkkä seiska ryhmällemme parini kanssa. Lähdimme myös seiskojen mukaan x-on päivään. En kadu laisinkaan tukariksi ryhtymistä vaikka toisinaan mietin miksi ryhdyin tähän.🌸🌸🌸

Ehdin myös Chibiconissa käydä pienellä visiitillä. Coni oli nimensä mukaisesti pieni, ei siitä saa erillistä postausta aikaiseksi. Kauaa en Espoossa viihtyny ja coni alueella olin ehkä tunnin yhteensä. Syynä että veljeni raahasi minua ympäri Espoota. Oli kiva pikaiseen nähdä ihmisiä, kaksi paria polvisukkia tarttui mukaan. Toiset tosin menevät senpailleni. Binderin kanssa oloahan päälsin conissa harjoittelin. Pakko myöntää ettei tosiaankaan mikään mukavin keksintö ole. Cossina toimi Len Kagamine Ah It's the wonderful cat life. Traconin lauantain heilun samassa cossissa jolloin Gumi on myös mukana.

🌸🌸🌸

Koneeni myös otti viimein hatkat tai ei sillä ainakaan mitään uskalla tehdä enää. Olin tehnyt yhteiskuntaopin vapaaehtois mielipide esseetä, essee oli melkein valmiina tottakai kone otti ja jumittui. Äitini sitten alkoi läppäri vanhustani pistämään ns. toimintakuntoon jotta saisin esseen tehtyä uudestaan. Tällä kertaa otin oppia virheistäni ja muistin tallentaa säännöllisesti. Lopulta sain esseeni valmiiksi ja vein yhteiskuntaopin opettajalleni. Läppäriini en kyllä koske enää muun syyn takia kuin koulu. Jonka takia postausten tulossa kestää. (Tätäkin kirjoitan Ipadilla)
🌸🌸🌸

No jooh. Miten hoidan pentuni ja koulun ohella? Herään joka arkipäivä kuudelta aamulla. Äitini on niihin aikoihin hakenut Mikun syömään jotta voin alakertaan tultuani lähteä samantien lenkille. Käyn Mikun kanssa noin kilometrin kääntymässä kun ei kolme kuukautta vanhaa pentua oikein saa vielä rasittaa. Lenkin jälkeen teen todennäköisesti aamu jumpan(traconkunto.fi) ja syön. Käyn pesulla ja vaihdan kouluvaatteet. Laittelen kulmani ja hiukset. Saan tehdä kaiken rauhassa ja ehdin vielä levähtää ennen kouluun lähtöä. Päivät Miku viettää häkissä ettei tarvitse pelätä mitä tuhoaa päivän aikana.
🌸🌸🌸

Vilu aka Len


2 kommenttia:

 1. Harmi ettet sattunut oman luokan tukariksi
  Kiva postaus taas jälleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos ^^
   Oishan se ollu aika mahtia 8)

   Poista