lauantai 19. syyskuuta 2015

Tracon X

Heissan!

Tracon tuli ja meni. Lystiä tuli pidettyä oikein olantakaa ja naurettua enemmän kuin laki sallii. Pakko myöntää että hermoilin coniin menoa todella paljon. Olihan kaksi edeltävää isoa conia mennyt itkuisissa merkeissä. Tällä kertaa ainoat kyyneleet mitkä vuodatin johtui ikävästä ja hetkellisestä ahdistuksesta. Ahdistuskin oli osittain oma syy kun en pitänyt huolta juomisesta ja syömisestä conissa. Pienellä budjetilla olin lähtenyt coniin vaikka alunperin rahaa piti tuhlata oikein kunnolla. Tämä säästely johtui hieman yllätyksenä tulleesta reissusta Kosuconiin jonne ensikuussa lähden.

🌸🌸🌸

Traconissa molempina päivinä olin Dead Master, jolta milloin mikäkin osa kokonaisuudeta puuttui. Alkuperäisesti lauantain oli pyhitetty Len Kagamine Ah It's the wonderful cat life versiolle, paricossin peruunnuttua päätin olla molemmat päivät Dead Masterina. Onhan kyseinen hahmo heti Lenin jälkeen suosikkini. Moni saattoikin nähdä minut viiden ja miljoonan eri laukun kanssa, kanto-orjan titteli. Lauantaina pyörähdin avajaisissa, pakko myöntää että näyttävyydellä ei oltu pilattu. Monia ihmisiä tapasin ja kuulumisia saatiin vaihdettua. Lauantain oli mahtava, tekeminen ei loppunut millään. Kunnioitusta heille jotka lauantaina seisoivat siinä järkyttävässä jonossa. Kannatti lähteä hotellilta ajoissa paikalle. Hotellille palattua mieleni olisi tehnyt itkeä. Jalkoihin jomotti niin paljon, hetkeen en ollut niin paljon mitä lauantaina kävelin. Kermana kakun päälle oli maiharit kenkinä, ei tosiaankaan mikään paras kävelykenkä vaihtoehto. Mutta niinhän sitä sanotaan cosplay ilman tuskaa on vain teeskentelyä.

🌸🌸🌸

kuvaaja:  GakoccinoJarno Aalto
editointi: Team Nitsakia
 Black Rock Shooter: ZatsuHatsu Cosplay
Chariot: Seeuli Cosplay
Dead Master: Vilu kun
Black Gold Saw: Pisamia Cosplay


🌸🌸🌸

 Sunnuntaina sainkin huomata toisen sarven olevan aivan rikki, päässäni kirosin kovaan ääneen. Sarven rikkoutumisesta huolimatta jonkunlaisia kuvia tuli BRS-ryhmän kanssa otettua. Kiitos siitä heille! Sunnuntaina matka Tampereelta kohti Kotkaa alkoi neljän aikaan jotta ehtisin läksyt tehdä. Ainut mitä hukkasin conissa oli yksi Dead Masterin kynsistä jotka muutenkin olivat uusittava ennen Kosuconia(siitä lisää myöhemmin. 

🌸🌸🌸

Hieman tökerö postaus mutta en oikein löytänyt kirjoitus sydäntäni millään. Pitäisi muutenkin yrittää blogin suhteen skarpata mutta oma kone on edelleen paskana. Ja uutta en ole hetkeen saamassa. Eikä oikein oma elämä tahdo antaa mahdollisuutta tälle. Siitä ei sen enempää

//vilu kun aka len//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti