keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kosucon ja hieman muuta selitystä

Heissan!
Mistä sitä nyt aloittaisi? Pitkään on ollut mielessä että tänne on jotain postattava mutta inspiraatio on kadoksissa. Syyttäkäämme koulua joka vie kaikki voimani ja intoni asioihin. Kukaan ei sanonut että jatko-opinnot saa aikaan tälläisen stressin! Kaikkea hyvää ja niin myös huonoa on ehtinyt tapahtua. Olen saannut elämääni uusia ihania ihmisiä, kiitos Kosuconin. Puhelimeni hajosi, puolivuotta se kestikin. Tet-viikko oli elämäni parhaimpia viikkoja, jonka kautta sain ideoita jatko-opiskeluun. Psyyke menee jotain omaa vuoristorataansa. Yllättävän hyvin kuitenkin toivottavasti viimeinen taistelu on sujunut. 

                                                               🌸🌸🌸

Tosiaan. Viikonloppuna oli Kosucon Jyväskylässä. Kyseinen con ei kuulunut suunnitelmiini missään vaiheessa mutta majotuksen mahdollistuttua ja pyynnön cosplaydeittiin tultua mikäs siinä. Lähdin perjantaina bussilla kohti Jyväskylää koulun jälkeen. Vaikeinta oli olla itkemättä kun näin Mikun(koirani) äidin sylissä saattamassa minua. Matka sujui yllättävän nopeasti. 

                                                             🌸🌸🌸

Pikku coniksi tunnelma oli mahtava. Kunniavieras oli suloinen ilmestys. Cosplaydeitti sujui hyvin, toinen kerta deittaajana tällä kertaa kysyjänä niin jännitystä oli ilmassa. Hyvin se kuitenkin meni, en edes paljoa jalkoja liikutellut kuten Mimiconissa jännityksen takia. Mitään taaskaan en paljoa ostellut, katsokaa peruukkiteline ja ne vähäiset ruuat mitä söin.

                                                            🌸🌸🌸

Loppuun vielä muutamat kuvat                            

                       

                                     

                        
          
                                                                 //vilu kun aka len//

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti