lauantai 31. lokakuuta 2015

Viikonlopun kuvia

Heissan, pitkästä aikaa

Kuten aina koulu on jälleen syönnyt oman osansa elämästäni. Muutenkin oma elämä ei ole kukoistanut mitenkään suuresti. Onneksi jatko-opinto suunnitelmat alkaa päivä päivältä varmistua ja lähitulevaisuus vaikuttaa muutenkin selvemmältä. Postauksia luultavasti alkaa tulla kerta viikkoon, alan olemaan isäni luona enemmän jonka kautta olen tietokoneella enemmän. Nyt vielä muutama näitä padilla tehtyjä postauksia I Phonelle otetuilla kuvilla. Sitten siirrytään järkkäri kuviin ja tietokoneella tehtyihin postauksiin.

Luonnollisesti, kun syksy tulee vaatteet lisääntyy. Mutta ei vain minun kohdalla. Kummallisesti on alkanut hameiden ja mekkojen piti kiinnostamaan, lappuhaalarikin(shortsi versio) kaapissa olisi täydellinen vaate monen kanssa. Ihmettelen suuresti vaikka syksy on tullut vaatteet on pysyneet värikkäinä ja hiukset myös. Sitä aikaa odotellessa kun tartun mustaan hiusväriin ja pukeudun vain mustaan.

Olen suunnitellut tekeväni ostospostausta viimeisimmistä ostoksista. Mutta saa nyt nähdä miten toteutus sujuu. Muita suunnitelmia blogin suhteen ei oikeastaan ole.


                       
                Kaupassa oli lahjapussi jossa oli kolme eri tee makua. Eihän sitä kauppaan voinnut jättää!
                                       

                        
 Perjantaina vietettiin isäpuoleni nimipäiviä, mummo ja vaari tulivat kyläilemään. Äiti päätti sen kunniaksi kokata hirveä ja jälkiruuaksi uunijäätelä jossa oli minttun makuinen domino pohja ja mustikoita.

                        
                        
                                                            //vilu kun aka Len//

2 kommenttia:

  1. Oi että miten herkullisen näköinen toi jälkkäri!! *0*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanan makuista olikin, äiti osaakin tuon jälkkärien teon :3

      Poista