torstai 5. marraskuuta 2015

Elämän pieniä luksus hetkiä

Heissan!
Pääsin tänään koulusta aikasin ja bussit ei kotikylälleni kulje mitenkään laadukkaasti. Päädyin istumaan kirjastoon jossa päätin että menen ostamaan jotain herkullista. Hetken kaupassa pyörittyäni muistin lähellä olevan kahvilan jossa myydään macaronseja ja kaikkea muuta herkullista! Macaronsit olivat hirveän hintavia mutta kyllä jokaisen pennin arvoisia! 

                                     
   
                                                                           Ei kyllä hetkeen tarvitse mitään makeaa syödä. Kiintiö tuli hetkeksi täyteen. Keltainen  ja valkoinen nousivat ehdottomiksi suosikeikseni! Punainen oli maultaan kirsikka, enkä mikään kirsikan suurin ystävä ole. Rakenteessa ei ollut mitään valittamista, olisi muuten kyllä syöpöttänyt 1.40e/kpl hinta.

                                    
Äitini oli joskus kyseisestä kahvilasta ostanut näitä isoja marenkeja, rakastuin niihin heti ja oli muutama tottakai ostettava kun tilaisuus koitti. Kuten kuvasta näkyy marenki on tosiaan suuri ja hinta vain 1e/kpl.

         
Kotiin päästyä keitin itselleni teetä ja nautiskelin viimeisestä marengista ja macaronsista. Muut olivat kadonneet jo bussi matkalla. Joskushan sitä on vedettävä herkuttelukin aivan överiksi. Antakoon tämä anteeksi sillä että olen alkanut liikkua enemmän. Kummasti se koiran omistaminen pistää liikkeelle!

Huomenna lähden käymään pitkästä aikaa shoppailemassa! Tarvitsen kipeästi lisää urheiluvaatteita niin on se mentävä kun seuraakin sain! Lauantaina menen käymään Mikun kanssa Mikun kasvattajalla. Hieman jännittää millaista palautetta saan. Sunnuntaina onkin isänpäivä, silloin menenkin mummolle syömään herkku ruokaa!


                                                        //vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti