lauantai 28. marraskuuta 2015

Kuluneen viikon pähkinänkuoressa

Tiivistetysti kokeita ja stressiä höystettynä painajaisilla. Kiitän kyllä onneani etten tahdo lukioon ja minulla on ammattikoulussa selvä linja. Nyt on vain päästä sisään. Tietämättömille tiedoksi haaveilen sosiaalipuolella opiskelusta painottuen mielenterveys ja päihde tai lapsi, nuori. 
Eniten stressiä ja painajaisia on aiheuttanut yhteiskuntaopin koe. Kyseinen aine ei todellakaan historiaa päihitä mutta opettajan vuoksi pakkomielteisesti tahdon aineesta kiitettävän. Aineen opettaja osaa vain vedellä oikeista ja naruista jonka takia kiitettävään tähtään.
Maanantaina tein englannin kokeen, sai 7+ ja samaisen aineen mielipidekirjoituksesta 8. Tiistaina oli biologian koe. Se meni nyt miten meni, en edes oikeastaan tahdo tietää. Essee kysymys kokeessa oli niin järkyttävä etten saannut yhtä lausetta enempää siihen vastattua. Keskiviikkona oli liikunnassa kuntotesti. Paransin taas yhteis prosenteissa, vatsoissa ja juoksussa paransin myös. Muu nyt meni miten meni. Keskiviikkona jäin myös matikan tukiopetukseen. Kannatti jäädä, asiat valaistuivat heti. Torstaina ei tapahtunut mitään erikoista, stressailin vain yhteiskuntaopin koetta ja ystävien kanssa siihen kertailtiin. Perjantaina oli sitten kyseinen painajaisia aiheuttanut koe. Koskaan en kyseisen opettajan kokeesta ole tullut näin itsevarmana. Uskallan jopa sanoa että nyt meno hyvin. Esseellänikin oli pituutta ja reippaasti! Kyseisen opettajan kokeita ei tehdä yhden tunnin aikana, itse olen aina tullut seuraavalle tunnille myöhässä kuten suurin osa luokkaa. Onneksi opettajat ymmärtävät.

                                                               Kuvassa on ystäväni tekemä neule kokeiltavana.
Perjantaina pidimme perinteiset pikkujoulut äidin ja siskoni kesken. Herkuteltiin ja katsottiin jouluaiheinen elokuva. Myös pienet lahjat oli varattu. Koiratkin saivat oman pikkujoulu ateriansa. Jos märkäruuat ei olisi niin kalliita voisi niitä useamminkin ostella.

            
Miku nauttimassa pikkujoulu ateriastaan.

                                      
 Perjantain pikkujoulujen lisäksi päätin pitää itselleni hemmottelu hetken. Olinhan ansainnut sen, kun yhteiskuntaopin kokeeseen niin paljon panostin? Olin ostanut kaupasta kasvonaamion jonka suihkun jälkeen naamalleni laitoin. Lakkailin kynnet uudelleen ja luin uusinta Deadman Wonderlandin suomi mangan osaa.
                                                                            Viime viikkojen aikana olen koukuttunut Love Liveen ja joka aamu lenkin jälkeen sitä pelaan. Pelin aloitin jo kesällä mutta koskaan en ns. koukuttunut.
Vielä on muutama koe edessä ja sitten voin ottaa rennosti ja olla tyytyväinen itseeni. Onneksi tulevat kolme koetta on jo helpompia ja aineita joiden vuoksi ei painajaisia tarvitse nähdä.


//vilu kun aka Len//

4 kommenttia:

 1. Tää nyt on ihan aiheeseen liittymätön kommentti, mut jostain syystä susta tulee ihan hirmusti mieleen minä sun ikäsenä, en tiiä mut jotenki vaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :,D aika ihanaa omalla tavallaa
   Otan tämän suurena kohteliaisuutena ku oon siitä asti, kun blogisi löysin sua ihaillut.

   Poista
 2. Ihana toi neule, tosi lämpöisen näköinen! Oot söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3
   Neule oli tosiaan ihana! Katsoo nyt jos kaverini sen minulle myisi :3

   Poista