sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kulunut viikko

Viimein se lumi kehtasi Kotkaankin sataa. Sopivasti tietenkin perjantai aamuna herättyäni olo oli mitä kamalin kiitos räkätaudin joka iski. Ehdin jo luulla että selviän ilman tätä tautia. Pakko se on silti kouluun mennä että saan kokeet alta pois, enää niitä ei edes lasketa sormin. Eletään päivä kerrallaan ja koe kerrallaan.

                                
Maanantaina sain syksyn projektin valmiiksi, koirani villapaidan. Hirmuisen reilu paidasta tuli, Mikun päällä kuin taikaviitta. Ei voi kuitenkaan odottaa että hän joka ei edes lapasia ole neulonut onnistuu villapaidassa täydellisesti.

  
                      
Tuli nyt tämäkin testattua. Hirmuisen hintava oli mutta en valita. Maistui aivan ihanalle! 

 
                                 
Keskiviikkona liikuntatunneilla saimme valita jokainen meneekö salille, lenkille vai uimaan. Sali oli ehdottomasti paras valinta vaihtoehdoista. Kivaa oli! Pitää alkaa harkita alkoisinko käymään keväällä uudestaan.
  
                                 
    
                   
 Torstaina pääsin käyttämään uutta huppariani. Mukava päällä ja silti näyttävä. Tykkään hirmuisesti!

                
Lauantaina tylsyyttäni innostuin leikkimään kulmakarvojeni kanssa ennen ystävän tuloa. Löysin myös muutaman tarralävistyksen ja testailin miltä näyttäisin bridgen kanssa. Mitään en naamaani ainakaan vielä ole ottamassa, sosiaapuolelle tahdon opiskelemaan enkä aijo tehdä mitään mikä voisi estää sinne pääsyni.

                              

       
 
                                   
Lauantain vietin ystäväni kanssa. Illalla samalla, kun koirat söivät iltapalansa otimme kupit teetä ja söimme ystäväni tuomaa porkkanakakkua! 

         
 Lauantain iltaani kuului myös naapurin koiran hoitaminen. Hieman jännitti mennä vain toisen kotiin ja hoitaa koira. Onneksi naikkonen oli tiimityö haluinen ja ruokinta sekä lenkitys sujui ongelmitta.

        
 Lauantaina tullut lumi tuli ja meni. Yöllä sitä oli kuitenkin satanut lisää. Miku pääsi nauttimaan tästä ihmeellisyydestä.

Onko teille jo satanut ensilumi?
Entä oletteko jo sairastuneet tähän ihanaan flunssaan?

//vilu aka Len//
 
 

2 kommenttia:

 1. Ääh sinäkin kipeänä??? Voi että, paranemisia! Sun koirasi on hurjan söpö ^_^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli lyhyt tauti ja nyt paljon parempi olo.
   Miku kiittää ^^ Nyt kun saataisiin vielä tuo ylimääräinen turkki pois niin kaunis prinsessa kuoriutuisi.

   Poista