torstai 12. marraskuuta 2015

Kuvasaldoa kuluneelta viikolta

Täällä taas teitä piinaamassa. Eilen tuli tehtyä äidinkielen koe ja suoritettua uinti. Koe meni hyvin ja uinti meni miten meni. Kokeita on hirveä määrä ja motivaatiota lukemiseen ei vain löydy sitten millään vaikka kaikkeni yritän. Jospa sitä tämän postauksen töhertämisen jälkeen avaisi maantiedon ja yhteiskuntaopin kirjat. Huoh. Jakson loppuminen on aina yhtä taistelua.

                      
Heti seuraavana päivänä oli laitettava uusi t-paita kokeiluun. Aivan ihana kaikella tapaa. Kuvasta ei tahdo erottua kunnolla musta villaneuleeni jonka yhdistin paitaan violetti-mustan hameen kanssa.

                      
Äitini on joutunut mainoksen uhriksi ja ostanut välipalaksi noita. Kolmannella kerralla vasta onnistuin saamaan ehjänä ja melkein vaivattomasti tuotteen purkistaan. Maussakaan ei ole valittamista.

                                                  Eräänä kauniina iltana lenkin jälkeen pyysin ystäväni meille teelle. Olemme alkaneet nähdä paljon useammin ja pääösin teen merkeissä! Kyseinen kuvassa esiintyvä tee on yllättävän herkullista pussiteeksi. Nyt irtoteetä juonneena pussitee ei ole läheskään yhtä hyvää.

                     
 
                               
   
   
                  
 On muutes hyviä karkkeja! Olen melkein yhtä pahasti koukussa näihin kuin glögiin!


                                                    //vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti