sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kuvia kuluneelta viikonlopulta

Helluri hei! Viikonloppu meni todella nopeasti, kiitos mahtavien ihmisten keiden seurassa olin!
Perjantaina oli perjantai 13päivä, vaikka en moiseen usko niin tuntui että kaikkea enemmän tai vähemmän epäonnista tapahtui. Näin esimerkkinä kemian tunnilla hajotin koeputken ja sain lasinsirun sormeen joka johti veren tulemiseen. Onneksi ei sen hirveämpiä asioita. Hävetti kyllä hirmuisesti koeputken hajottaminen.

                             
 Perjantaina kun kävin koulun jälkeen lääkärissä jonka jälkeen äiti lähti ostelemaan kummilapsiensa joululahjoja. Käytiin samalla reissulla subwayssa syömässä, viimeksi olin saannut alennuskupongin niin kävin sen käyttämässä.

                 
Lauantaina oli sitten viimein pitkään ja hartaudella suunnitellun leffaillan vuoro. Oltiin koko porukka kasassa ja vietettiin mahtava ilta elokuvien, sipsien ja colan parissa. Sipsi ja cola kiintiö tuli täyteen. Päänsärky oli hillitön, kun kofeenia en ole hetkeen juonnut noin paljoa. Opin leffan aikana myös ymmärtämään miksi moni tyttö hehkuttaa Thorin Lokia. Aivan syntisen ihana hahmo <3
Lauantaina oli myös Suomen cosplay SM-kilpailut, kaikki cossit olivat toinen toistaan upeampi. Voin vain ihmetellä. Samalla itsekkin inspirouduin ajatuksesta mennä kisaamaan, hahmonkin päätin.

                
Sunnuntaina eli tänään olen käynnyt kahvilla ja  hieman kaupoissa juossut seurana. Katselin aamulla lenkin jälkeen Egyptin Prinssin nostalgia mielessä, kyseinen elokuva saa kyyneleet silmiin. Kappaleet ja kaikki jotain uskomatonta.

Nyt on vain minunkin viimein aika ottaa imuri  ja siivota huone. Huuh. Tästä tulee vaikea tehtävä mutta kyllä onnistun! Päätin niin.


                                                        //vilu kun aka Len//

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Voi vitsit miten söpö paita tos tokassa kuvassa! Onko se Angelic Prettyltä? *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on ^^ Itsekkin tykkään hirmuisesti!

      Poista