sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ostoksia ajalta x

Helluri hei!
En tiedä kiinnostaako ketään tälläiset postaukset mutta ajattelin nyt omaksi ilokseni tehdä ostospostauksen uusimmista ostoksistani.

        
Maalarin sieluni löytyi kun Suomalaisessa kirjakaupassa oli tuo akryylimaali pakett hintaan 9.95e. Penseleitä tietenkään meillä ei ollut niin oli nekin ostettava. Maalit on hyvät ja peittävät, penseleissäkään ei ole valittamista.
                                       
                          Vaikka maalit olivat halpoja värejä löytyi montaa erinlaista. Tykkään.

       
 Joulu lähestyy joka tarkoittaa myös korttien tekemistä. Ennen olen kortti paperit ottanut luonnosvihostani mutta vihko alkoi olla lopussa ja uutta lähdin ostamaan. Samalla mukaan tarttui vihko josta paperit saa helposti irti ja soveltuu maalaamiseen. 

        
Citymarketissa oli kolmen teen paketti myynnissä. Hetken katselin ja pohdiskelin ostanko nuo, onneksi ostin! Minkään maussa ei ole moittimista, päinvastoin. Mansikka-Vaniljaa olen juonnut ahkerasti, nyt on taas kolme eri makua tee ja juoru hetkiä varten.

         
Lauantaina oli lähtö Mikun kasvattajalle oppiin. Matkan varrella oli Petenkoiratarvike missä pysähdyimme käymään. Mikulle oli paljon ostettavaa ja Pete oli varma valinta suuren valikoiman ansiosta. Jäljestyshihna oli ostettava verijälkeä varten jota aloimme tänään opettelemaan, violetti rusetti lähti mukaan heräteostoksena. Onhan se neidin otsahiuksissa todella suloisen näköinen.

       
Yksi ostoslistan asioista oli trimmaustarvikkeille säilytystila. Hyllyköllä kun näin tämän olin heti myyty. Tarpeeksi tilava kaikille tarvikkeille ja sopiva sisustuselementiksi.

       
Luonnollisesti, kun olen turkkirodun itselleni valinnut saksiakin on hankittava. Tälläiset sakset minulta puuttuivat, ennestään omistan samaa merkkiä olevat pienemmät sakset ja olen ollut todella tyytyväinen.

      
 Mikustahan on määrä tulla näyttelykoira, helposti ja nopeasti kasattava häkki puuttui ja alennuksesta tämän kimpaleen nappasin matkaani. Värin luonnollisesti oli oltava pinkki. 

     
Ehdoton ihanin osuus häkistä on säilytystila. Hirmuisen kätevää, kun näyttelyssä voi tavaraa laittaa säilytykseen häkkiin eikä tarvitse painavaa reppua raahata mukana.

                                
Vaikka Mikulla on vielä paksu turkkinsa oli talvitakki ostettava. Joulukuussa Miku viedään nypittäväksi jolloin toisesta tulee melkein naku ellei jopa naku selästä/niskasta ennen uuden karvan kasvamista. Jossakin kohtaa se kylmä pakkanenkin tulee ja aamuisin muutenkin on viileä lenkille lähtiessä. Ei toista voi viedä onnettoman turkkinsa kanssa pakkaseen.

                                                      //vilu kun aka Len//

2 kommenttia:

  1. Uu sperihania ostoksia! Maalit ja teetä, siinähän ne tärkeimmät <3 <3 Kauhee piirustusinto iskenyt ittellekin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirtäminen on aivan jotain sanain kuvailemattoman mahtavaa! Melkein yhtä mahtavaa kun lenkillä ollessaan huomaa kehittyneensä hurjasti.

      Poista