perjantai 6. marraskuuta 2015

Saatoin jopa tuhlata

Helluri hei!
Mikäs tämä ihme postailu into minulla on? Blogi on alkanut kiinnostamaan aivan hirveästi. Johtunee siitä että padilla kirjottaminen on niin vaivatonta ja nopeaa nykyisin. Tottakai sitten vieressäni on iso kirja pino kiitos kokeiden. Perjantaina kuitenkin päätin unohtaa kokeet ja kaiken muun kouluun liittyvän. Koulun jälkeen vaihdoin vain laukun ja lähdin asemalle josta bussilla kohti kaupunkia kaverin kanssa. En edes muista koska viimeksi olen kaupungilla käynnyt tarkoituksena ostaa jotakin.

      
 Kierroksen aloitimme subwaystä, en edes muista koska viimeksi olen siellä siennyt. Ja kyllä kannatti mennä! Palvelu oli mukavaa ja ruoka subi herkullinen. Juomaksi otin jääteetä, pieni himo saattoi siihenkin juomaan pitkästä aikaa iskeä. Syödessä tehtiin perinteinen juoruilu ja hieman suunnitelmaa minne mennään. Eurokangas oli vieressä ja pääsi ensimmäiseksi kohteeksi. Olisin niin monet kankaat tahtoneet ostaa mutta mitään en tällä kertaa kotiuttanut. Yksi kangas jäi silti huutamaan nimeäni niin enemmin tai myöhemmin käyn sen ostamassa!
                                
                                        
Joskus kai ehkä opin ottamaan teinipeili kuvia. Kuten kuvasta näkee Suomalaisessa kirjakaupassa tuli käytyä ostamassa hieman piirrustus tarvikkeita. Ostoslista kummasti meni uusiksi halpojen akryylimaalien sattuessa kohdalle. Sain silti kaiken mitä pitikin tulla ostamaan, uudet juoksuhousut, mustan ja  punaisen stabilon, luonnosvihon, kortteja varten paperia.

                               
  Jouksuhousut mitkä ostin H&M:lltä ovat enemmän kuin mukavat. Mustan värinsä ansiosta pystyn käyttämään niitä pitkien paitojen kanssa tietäen ettei tarvitse taistella housujen ylhäällä pysymisen kanssa. Hintaakin oli vain 20e.


                                                          //vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti