keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Uusi huppari aka materia onnellisuus

Tänään oli jälleen se ihana päivä nimeltä postipäivä! Olen alkanut useammin selailemaan facen kirppiksiä ja innostunut halvoista vaatteista. Viime selailulla mukaan tarttui huppari ja korsetti jota en saannut haluamallani tavalla kuvattua.

                                
Hyrr kuva päätti vääristää koko kroppani olemuksen.. Mutta tuossa kuvassa tulee parhaiten esille kokonaisuus hupparista
                               
Vuosi sitten olin tätä kyseistä hupparia katsonut Meripäivillä mutta korkean hinnan takia ei mukaan tarttunut, eikä vissiin minun kokoanikaan ollut. Nyt sitten facen kirpparilla näin tämän hupparin 17e hintaan ja empimättä aloin jonottamaan huppariin. Tuuri kävi ja sain sen!

                              
 
                              

       
Röyhelöä ja pitsiä ei tästä hupparista puutu. On rento päällä mutta tekee rennostakin asusta näyttävän. En malta odottaa, että pääsen yhdistelemään tätä hupparia vaatteisiini!

                                
Jos ei satu kissa-ihmisiä olemaan saa huppariin vaihdettua pupunkorvat! Saa hieman vaihtelua huppariin.

Oletteko te löytäneet nettikirppareilta mitään ihanuuksia hetkeen?
Millaisia kokemuksia teillä on nettikirppareista?

//vilu kun aka Len//

2 kommenttia:

 1. ooh miekin ihailin tätä hupparia!
  Oon muutamia juttuja ostellut ^^' enimmäkseen nukketavaraa. Mutta paikalliset kirpparit on kätsyjä cosplayn saralla; tarvihin aku ankkaan keltasia sukkiksia ja kiersin kaikki joensuun ja lähialueen kaupat, ei löytynyt. Face kirpparilta sit naksahti matkaan kahet kolmella eurolla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kirpparit on kyllä cosplayn kannaltakin todella käteviä, ei tarvi maksaa mansikoita jostain pikku jutusta kun kirpparilta saa paljon edullisemmin.

   Poista