perjantai 18. joulukuuta 2015

Loma loma loma loma

Ja vielä kerran LOMA

Nyt se on tosiaan alkanut, peruskoulun viimeinen joululoma. Pitkään tätäkin aamua stressattiin ja suunniteltiin. Nyt se on ohi. Helpotuksen aalto on vyörinyt ylitseni. Tukareiden esitys meni enemmän kuin hyvin. Oon ylpee meiän porukasta! Hirveesti saatiin kehuja vaikka alkuun vaikutti siltä ettei tästä tule  mitään. 

                                      
 Torstaina oli perinteinen joulukirkko, kuten joka vuosi tukarit aloittavat kirkon viemällä kynttilät alttarille. Oli jännää pukea alpa taas päälle, viimeksi hiihtolomalla riparin pääsyn johdasta pukeuduin alpaan. Enää en tosin näyttänyt kulta hiuksiselta enkeliltä.

                                     
 Koko viikko on harjotuksissa juostu ja tukareiden joulujuhla esitystä treenattu. Nyt perjantaina oli joulujuhla ja aika esiintyä. Vieläkin on hämmentynyt olo, nyt se tosiaan on ohi. Naurussa oli kyllä pidättämistä, yleisökin taisi pitää naurusta päätelleen. Ennen itse juhlaa salissa tukioppilaat lukivat oppilaiden jättämiä joulu tervehdyksiä keskusradiossa. Oli mahtava nähdä miten paljon viestejä saimme luettavaksi!
                                 
 Näytelmässämme estin joulumuoria, mitä nyt hieman hoikempana versiona. Porvoosta ostettun mekon ostin muoria ajatellen ja sopikin kuin nenä päähän.
Kaikkien numeroiden keskiarvo oli 7.8 ja pelkkien tähän jaksoon tulleiden numeroiden KA oli 6.8. 

Hyvää joulua kaikille! Jos nyt en uutta postausta tee!
Ja käykää seuraamassa instagrammissa @helilantuksut


//vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti