perjantai 25. joulukuuta 2015

Mitä sain lahjaksi?

Alkuun ajattelin etten tekisi postausta lahjoistani, mutta voisin esitellä muutaman suosikin. Kuitenkin materia onnellinen olen ja tykkään lukea muiden materia postauksia. Niin miksi en itse tekisi sellaista?
Pahoittelen heti alkuun valoitusta joka huoneessani on onneton, yhdistettynä puhelin laatuun.

                                
 Luv Bannyn huppari, Stephen King Tervetuloa Joylandiin, Ted Bakerin laukku ja meikkipussi. Ensimmäinen paketti minkä avasin oli laukun paketti. Olisin voinnut kiljua onnesta, kun näin laukun. Raotin ja suljin paketin monesti ennen kuin uskoin, että se on oikeasti minulle.

     
Juosuhousut x2 ja luuranko legginsit EMP:iltä. Juoksuhousuja minulla ei voi olla liikaa. Ovat suuressa käytössä  kotona, etenkin jos isälle menen.

                                     
Marimekon meikkipussi sisältöineen. Uutta The Bodyshopin rasvaa olin toivonut, vanha alkoi olla lopussa ja voiteen hinta on aika korkea.

                                     
 Polvisukat x3. Luuranko polvosukat ovat EMP:ltä.
                                     
Tabletti laukku ja lääkerasia käppänän kuvalla varustettuna. Jos joku ei vielä tiennyt omistan mustan kääpiösnautserin ja rakastan rotua muutenkin. EMP:iltä Cupcake Cultin tunika.

                                   
 Kuten instagrammia seuraavani tietävät. Sain Elvarilta korun! Pitkään olinkin tätä himoinnut!   

Lisäksi sain rahaa, suklaata ja kylpytakin. Materiaalinen joulu oli vaikka kuinka sanottiin etten mitään saa, kun uuden puhelimen sain.

Saitteko millaisia lahjoja? 
Ja jos joku tahtoo tarkempaa esittelyä tuotteesta teen mielelläni postauksen siitä!


//vilu kun aka Len//

2 kommenttia: