sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Sämpylöitä ja turhankin paljon tekemistä

Heii! Taas on sunnuntain eli aika katsoa mitä viikkooni on kuulunut.

                                 

                                 

                                 
 Tiistaina koulun jälkeen oli Mikun trimmaus. Minua ja äitiäni ei otettu mukaan trimmaukseen vaan trimmaus tehtiin ilman meidän valvovaa silmää. Pakko sanoa etten tykännyt ajatuksesta yhtään enkä vieläkään tykkää. Olimme kuitenkin molemmat niin nälkäisiä, että ruokaa oli saatava. Syömisen jälkeen teimme pika kierroksen Pasaatissa.
Tiistaina oli myös koulussamme heijastinratsia. Me tukarit tultiin kouluun aikaisin ja olimme valmiina ratsaamaan oppilaat ja opettajat. Jos heijastinta ei ollut sellainen annettiin. Heijastimesta taas palkittiin.

                             
  Keskiviikkona mentiin kavereiden kanssa kaverilleni tekemään ruotsin ryhmätyötä. Työn tultua valmiiksi pääsin kokeilemaan cs:ssää. Hieman saatoin koukkuun jäädä.

                           

                           
Torstaina oli aika juoruta ystäväni kanssa teetä nauttien. Teen juonnin jälkeen mentiin huoneeseeni ja laitettiin wii vanhukseni koville. Siitä on ikuisuus, kun Just Dancea olen pelannut, mutta rytmitajun kehityksen huomasi. Syyttäkäämme Love Liveä tästä.

                         
 Lauantaina oli perinteinen toripäivä. Porvoossakin käväsimme, kiitos mummolle ja vaarille jotka ottivat minut ja äidin kyytiin.

                        

                       
 Porvoon vanha kaupunki on aivan uskomaton! Jokaisen liikkeen voisin ostaa tyhjäksi. Tällä reissulla mukaan tarttui suuri teekuppi, vanha äidin mukaan niin karseassa kunnossa. Sekä joulujuhlaan mekko! Nyt minullakin on joku hieman asiallisempi mekko. Kuvia yritin ottaa mutta mekko ei päässyt niissä oikeuksiinsa.
                     
Sunnuntaina eli tänään leivoin sämpylää. Ulkonäöstä ei onneksi pisteitä jaeta.

Hirveästi on ollut joulujuhla harjoituksia. Jännittää hirmuisesti miten juhla sujuu. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

//vilu kun aka Len//
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti