lauantai 26. joulukuuta 2015

Viisi yötä Fredin kanssa


Helluri hei!

Kuten otsikosta voi päätellä on luvassa Five Nights at Freddy's postausta luvassa. Pelin ensimmäistä osaa olen pelannut (kännykällä demona) ja muut osat katsonut pelivideoina. Chica on aina kiehtonut minua,  päätin heti Chican nähdessäni cossaavani häntä. Cossi valmistui, mutta en saannutkaan hahmoon enää intoa. Cossi ei ollutkaan sellainen mitä kuvittelin, olin aika pettynytkin. Joululoman alussa pyysin siskoani kuvaamaan minua pitkästä aikaa. Mietin alkuun pukevani jälleen jonkun Lenin asuista, mutta joku minussa käski valita Chican cossin rekkitangosta. Onneksi käskikin, rakkauteni hahmoon palasi takaisin. Ehkäpä Yukiconin yksi cossi vaihtoehto. Yukiconin cossien suhteen olen niin myöhässä, että alkaa jo pelottamaan. Jonkun Lenin version tahtoisin toteuttaa, mutta minkä? Muutenkin on hirveä ikävä cossi päällä pyörimistä! Pitää nähdä ihmisiä jotta kuvia saisin.

Tuota Chican cossin pitkähihainen + toppi yhdistelmää on hieman muuteltava. Kroppani näyttää heti suuremmalta mitä se on, lisäksi tylli hameen alla joka on vedettynä korviin saakka.

Mainittakoon vielä, että kuvat on järkkärillä otettuja! JES JES Postaus jossa EI OLE kännykkä laatua parhaimmillaan. Mitään muokkauksia en alkanut tekemään koska en osaa ja en jaksa. Eikä ole mitään hyvää ohjelmaa. Ei. En ole saannut uutta konetta joten kännykkä laatua tullaan edelleen näkemään. Tätä postausta kirjoittelen isäni koneella ja ai että mitä herkkua tämä on!

Paljon on postattavaa luvassa ja saan tosissani nauttia koneella kirjoittamisesta ja muista kuin kännykkä kuvista.

Mutta olkaas hyvä <3 
Five Nights at Freddy's Chica cosplay//vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti