maanantai 28. joulukuuta 2015

Vuosi 2015


Tosiaan vuosi 2015 alkaa olla pulkassa. Tapahtuma rikas tämä vuosi on ollut, ensimmäinen kesätyö, oma koira, conien määrä tuplaantui, ensimmäiset kisat coneissa.

TAMMIKUU
 Yukicon 2.0 FFFight. Ensimmäinen kokemukseni conissa lavalla. Kiitos veljelleni parina olona <3 Häneen sain samalla kunnian tutustua. Lavalla olosta jäi todella hyvä fiilis ja tahto päästä pian uudestaan!

 HELMIKUU
 Helmikuussa oli toisen miitin aika mikä kavereiden kanssa järjestettiin. Hauskaa oli kuten viimeksikin. Mitä nyt maskottimme Len pehmolelun kadotin ja sitä sitten etsimme paniikissa pitkin Pasaatia :'D Mahtoi myyjät ihmetellä. Edelleen olen kiitoksen velkaa sille ihanalle Cubuksen myyjälle joka otti Lenini talteen <3

MAALISKUU
Maaliskuussa pääsin ripiltä. Rippileiri ei ollut yhtään se minun juttu. En viihtynyt siellä laisinkaan. Onneksi kävin päivä version, pääsin edes yöksi kotiin.
 Sitä tuli tukarinkin nimitys saatua. Historian opettajani antoi vain lapun jossa luki kasvatuskeskustelu syynä luvaton poissaolo. Itkuhan siinä pääsi.

HUHTIKUU
 Huhtikuussa pääsin käymään Porvoon vanhassa kaupungissa. Kaikkea kivaa tarttui mukaan ja kuvia tuli otettua hirmuinen kasa. Pääsin tosiaan äidin ja hänen työkavereidensa matkassa Onni-bussilla.

TOUKOKUU
Toukokuussa tukarit saivat kunnian kukittaa ysit. Kevätjuhlan jälkeen lähdimme senpain kanssa kuvaamaan ja syömään. KESÄKUU

Kesäkuussa oli Desucon ja Mimicon, peräkkäisinä viikonloppuina. Desuconista ei jäännyt oikein hyviä muistoja, tutustuin uusiin ihmisiin jne. mutta psyyke tosiaan romahti kokonaan. Mimiconissa sen sijaan otin kaiken ilon irti. Sain kokea ensimmäisen pari cossini, Luka ja Len ja sain viettää aikaa mahtavien ihmisten kanssa. Pelasin ja nautin. Olin cosplaydeitissä yaoi-kierroksella Leninä.

Kesäkuussa sain kokea myös ensimmäisen koskenlaskuni. Tätä oli pitkään odotettu ja kivaa oli! Pian uudestaan.
Virossakin tuli reissu heitettyä. Kivaa oli! Laivassa on aina yhtä mukavaa. Joskus vielä on päästävä kavereiden kanssa!

HEINÄKUU
Tuli talviturkki heitettyä cossi päällä kiitos kaverin yllytyksen. Ystäväni rippijuhlat oli samana päivänä.

Vuoden ehdottomasti suurin ja samalla ihanin muutos oli saada Miku kotiin. Tein kesätöitä kesäkuun alun ja tienasin. Kesäkuussa oli ehdottomasti pahimmat itkuisuudet ja yksinäisyyden tunteet. Äidin kanssa yksi ilta juteltiin ja päätettiin hankkia minulle oma karvakuono. Onneksi myös hankittiin, Mikun ansiosta uskon taas elämään. Muistan, kuin eilisen miten Mikun kasvattaja antoi Mikun syliini ja meinasin alkaa itkemään. Tämä pentu tosiaan oli minun <3

ELOKUU
Elokuussa oli aika palata koulunpenkille ja saada peruskoulu käytyä läpi. Nyt on muutama kuukausi enää jäljellä! Miten aika on voinnut mennä näin nopeasti?

 Chibiconissa tuli tehtyä pieni pyörähdys. Coni oli tosiaan pieni ja Yukiconinssa viimeksi kyseisissä tiloissa, kun olin näytti vielä pienemmältä. Cossiksi pääsi Len Kagamine Ah It's wonderful cat life.

SYYSKUU
TraconX ja Deadmasterina koko viikonloppu. Mitä nyt Traconista voisi sanoa? Mahtava viikonloppu! Mitä taas psyyke päätti laskeutua, mutta onneksi nousi ylös eikä pilannut tätä conia.

LOKAKUU
HUUUH. Taas olin conissa pyörähtämässä. Tällä kertaa Kosuconissa. Ja jälleen päädyin cosplaydeittiin. Sekakierroksen kysyjäksi.

MARRASKUU
Marraskuussa tuli osteltua paljon kaikkea. Pyörähdettyä kaupungissa pitkästä aikaa ystävän kanssa.

JOULUKUU
Porvoon vanhassa kaupungissa käytiin äidin ja isovanhempien kanssa. Samalla reissulla ostin joulujuhlaa mekon. Voimme hyvittää tämän ostoksen sanomalla ettei minulla ollut Joulumuorille mitään sopivia vaatteita ja jotain oli ostettava.
Joulukuussa tuli myös viimein Chica cossikin kuvattua.

Mahtava vuosi oli. L-rannassa tuli käytyä ja coneissa kävin hirmuisesti. Psyyke alkoi vihdoin nousea ja olen oppinut laskemaan irti ihmisistä jotka saastuttavat. Metsästyskorttikin tuli saatua! Itseluottamukseni on kasvanut ja olen tutustunut uusiin ihmisiin.  Tukareiden kanssa järjestettiin kaikkea kivaa. Kiitos heillekkin tästä syksystä!

Mitä toivon vuodelta 2016?
Psyyke nousisi lopullisesti ylös ja oppisin luottamaan ihmisiin. Näkisin enemmän ihmisiä ja pääsisin sosiaalipuolelle opiskelemaan. Aloittaisin agilityn Mikun kanssa.

Viettäkää hyvä uusi vuosi ja muistakaa! Raketien ammunta alkaa 31.12.2015 kello 18.00 ja päättyy 1.1.2016 02.00. Ei yhtään aikasemmin tai myöhemmin.

//vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti