lauantai 30. tammikuuta 2016

Kevät kevät kevät

Holaa!! Mulla on aina vain pirteämpi olo, kevät ja aurinko tuo niin oman intonsa elämään. Vaikka on liukasta ja kaatuamisen vaara on heti suurempi. Lumipalloista oon parit mustelmat saannut ja kaatuamisesta arvet polviin. 

                                     
 Torstaina tosiaan lähdin ystävän luokse pakoon, äitini järjesti kynttiläkutsut ja olisi istunut koko illan yläkerrassa. Perjantaina oli koko päivän heikko olo, oksetti ja päätäsärki. Ahdistustakin oli, mutta se loppui, kun pääsin kotiin nukkumaan. Loppu perjantain ilta menikin siskon kanssa kaksistaan kotona ystävien kanssa puhuen. Tuli kyllä naurettua ja kaipuu päästä äkkiä näkemään ja juoruamaan. Kahvia juoden valvoinkin pitkään samalla juoruten wapissa.

                                    
 Lauantain oli heti parempi päivä. Heräsin aamulla ilosena, valmistauduin lähtemään kaupungilla käymään. Mukaan ei tarttunut mitään muuta kuin kaksi mangaa. Jälleen yksi sarja koossa ja luettuna. Tietysti kaupungille mennessä tulee kahvilla käytyä. Samalla tuli aamupalakin syötyä. Ennen söin aamulla onnessani puuroa, mutta stressin takia luultavasti on alkanut olla aamuisin pahoinvointia. Yhteishaut lähenee päivä päivältä.

                                 
 Kotiin päästyä lähdin juoksuttamaan koiria metsään. Mikäs sen parempaa kuin aurinkoa ja metsässä samoilua. Pienempänä tuli kyseissä metsässä leikittyä hirveästi, nostalgia oli suuri kävellessäni. Parhautta oli kuunnella musiikkia ja katsella maisemia. Sain hetkeksi unohtaa kokeet ja yhteishaun tuottaman stressin.

Yukicon lähenee viikko viikolta ja samoin yhteishaut. Sain torstaina hetkellisen mielenhäiriön ja ajattelin onko musta sittenkään lähihoitajaksi? Se tunne oli hirveä kaikella tapaa. Onneksi meni ohi ja päätös pitää. Kesätyötkin tuo oman stressin. Siihen lisättynä tukari hommat. Tukariksi pääseminen on ehdottomasti elämäni hienoimpia hetkiä.

//vilu kun aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti