perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi Vuosi 2015


Heissan ja Hyvää vuoden ensimmäistä päivää!

Valmistauduin eilen kirjoittamaan tänne, että uusi vuosi oli minulle aivan tavallinen torstai. Nyt on aika perua sanani. Tämä Uusi Vuosi on ehdottomasti yksi parhaimpia.

 Ennen rakettien paukkeen alkua juoksutettiin koiria pellolla. Mikusta oli purettava kaikki energia jos vaikka neiti raketteja pelkäisi. Onnekseni sain huomata ettei neiti pelon merkkejä näyttänyt vaan istui rauhassa hihnan päässä. Ensin isäni ampui haulikolla muutamat paukut jotta nähtäisiin pelkääkö Miku pauketta. Ei pelännyt, ihmetteli vain.
 Yksi raketti meidänkin talossa pamautettiin ilmoille. Muuten tyydyimmekin katselemaan naapurin raketteja.
 Rakettien katselun jälkeen oli aika ottaa malja. Me alaikäiset saimme omat maistiaiset kuoharia. Yllättävän hyvää oli, mutta reaktio mikä kehossani tapahtui sai minut ihmettelemään. Ensin tuli lämmin, alkoi väsyttämään ja sitten alkoikin mahassa kipu.
 Vaatetukseen en panostanut, koska kotosalla oltiin. Piti olla päällä vaatteet joissa oli helppo liikkua.
Jossain kohtaa iltaa menimme lenkittämään koiria ja katselemaan raketteja. Äitini ajoi ohi kavereidensa kanssa konsertista.
 Perunasalaatti, nakit, lihapullat ja punajuurisalaatti monien muiden ruokien kanssa kuuluvat Uuteen Vuoteen. Nakeista itse en piittaa niin tyydyin lihapulliin.
Kellon lyötyä 00.00 ja ikkunasta katsottua hienoimmat raketit oli aika valaa uudenvuoden tina. Tätä perinnettä en ole itse ainakaan muistaakseni, koskaan tehnyt. Kivaa oli! Vinkkinä tinalta sain, päästämään irti ja unohtamaan menneet.

Mitä uudenvuoden perinteitä teillä on?

//vilu kun aka Len//

4 kommenttia:

 1. Onpa nätti tuo rakettikuva! Ihanaa uutta vuotta sinulle :)

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle!
   Itsekkin tykkään kuvasta kovasti!

   Poista
 2. naapureiden rakettien katselu on parasta, kun ei tartte maksaa mutta saa nauttia kauniista näystä :) Hyvää uuttavuotta sulle näin vähä jälkijunassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ^^ Ja sitä samaa!

   Poista