maanantai 29. helmikuuta 2016

Voihan tissit

Moni on varmasti jo ehtinyt kuulla tai lukea Yukiconista sattuneesta tissi kohusta. Koska en vain pysty enää olla kirjoittamatta asiasta on nyt aivan pakko tänne kirjoittaa. Ilona Cosplay kiteytti asian aika hyvin postaukseen. Kurkatkaa täältä.

Lyhyesti voisi asian sanoa. Pisamia Cosplay teki rohkean vedon ja cossasi Kill la Kill sarjan Ryukoa. Päivityksen mukaan kaksi järjestyksenvalvoja sanoivat cossaajalle, että hänen on vaihdettava vaatteet. Syyksi ilmeisesti ilmoitettu lapsiystävällinen tapahtuma. Ennen en ole kuullut moisesta kohtauksesta conissa, ilmeisesti ei ole ensimmäinen kerta.

Kommenteja tuli tosiaan laidasta laitaan ja joitain kommenteja lukiessa olisin tahtonut vain lyödä pääni seinästä läpi. Elämme vuotta 2016. Vuotta jolloin joka toisella on älyluuri. Vuotta jolloin jokainen on aivan varmasti nähnyt ne mystiset asiat jotka tunnetaan tisseinä, rintoina, povena miten tahtookaan muotoilla. Käymme saunassa alasti ja näemme väkisin rintoja elämässämme. Niiden kuuluisi olla täysin luonnollinen asia eikä mitenkään ihmeellinen ja hämmästyttävä. 

Mitä lapsiystävälliseen coniin tulee on vanhempien vastuulla ottaa selvää minne lapsensa laskee. Jos on niin herkkä lapsi ettei rintoja jotka on peitetty kestä katsoa kannattaa vahvasti harkita lapsen vientiä conin sijasta Muumimaailmaan. Jokainen coneissa käynnyt tietää ettei ne cossaajan hieman näkyvät rinnat ole seksuaalisinta mitä sieltä löytyy. Yukiconissa oli kaikkien tuntema Yaoimies ja hänen tunnettut myytävänsä. Onko se sitten lapsiystävällisempää? Entäs figuurit. Varmasti jokainen on nähnyt myyntipöydillä Super Sonicon varustuksen. Onko se sitten lapsiystävällistä? Lapset eivät seksuaalisioi sen tekevät me, me jotka tiedämme mikä on seksuaalisuus.


Jokainen meistä on varmasti käynnyt uimahallissa tai rannalla. Näemme aina bikineitä jotka ovat toinen toistaan paljastavampia. Joita katsoessa miettii milloin se rinta pullahtaa ulos. Josta pääsemme asiaan bikinit ja cosplay. On monta hahmoa joilla on bikinit tai edes yläosa. Ihailen heitä keiden itsetunto riittää olemaan muiden nähtävänä bikinit päällä ja silti olla rennosti. Itse pitäisin käsistäni kokoajan kiinni ja olisin jäykkä. Jopa t-paita päällä meno kädet paljaana kouluun on suuren rohkaisun takana. En ajattele sitä miten seksuaalisena saati paljastavana hetkenä en vain viihdy niin. He ketkä tulevat coniin bikinit päällä tai muuten vain ihoa näkyvillä ovat rohkeita. Enkä usko, että heistä kukaan tekee sitä seksuaalisissa ajatuksissa. Tai jos tekee tehköön. Ei se ole minulta pois.

Vielä enemmän mietin millä oikeudella toiselta on viety oikeus pitää asuaan. En ainakaan Yukiconin järjestyssäänöistä löytänyt kohtaa jossa kielletään tissien näkyminen. Näin samassa tapahtumassa monta henkilöä keiden rinnat olivat jotenkin näkyvissä. Enemmän lapset saavat traumoja ahdasmielisyydestä mikä povea kohtaan on. Ne on kasa rasvaa minkä koolle tai muodolle ei voi mitään. Ne on vain tissit jotka jokainen meistä on nähnyt. Ei sen kummallisempaa.

//Vilu kun aka Len//

p.s Huomioikaa vielä, että tässä lapsiystävällisessä conissa oli tupakointi aivan ovien vieressä sallittua2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä, porukkahan on saanu kulkea siinä kissatyttöcossissa jossa on pörröset pikku-pikku-bikinit ja PALJAS AHTERI vuosikausia eikä kukaan oo puuttunut siihin. Ai niin, mut mehän eletään yhteiskunnassa, jossa tissit on seksualisoitu eikä ihmiselle saa näyttää niitä ennen kun ne on 18. Ei hyvää päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huvittavinta on, että tissit on vain rasvaa. Ei sen kummallisempaa. Odotan vielä Yukiconin anteeksipyyntöä kyseiselle cossaajalle.

      Poista