sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Yukicon 3.0

 Heiiih ja heti alkuun kiitos kaikille Yukiconista! Oli mahtavaa.
Saavuin Helsinkiin lauantain aamuna ja siitä oli tarkoitus lähteä junalla Pasilaan josta kävelen Messukeskukseen. Helppo homma tottuneelle. Kaveri oli toisessa päässä puhelinta ja neuvoi miten Kampista pääsen Rautatieasemlla. Nyt joku kokenut voi nauraa miten tyhmä olen. Junaan viimein päästyäni samassa vaunussa kanssani oli kaksi nuorempaa harrastajaa ja heidän saattajansa. Heidän kanssa pääsin samaa matkaa Messukeskukselle ilman vaaraa, että eksyn.

Alku conista juoksin milloin kenenkin perässä. Oli peruukin ostoa ja paljon nähtävää. Kävin rytmipeleillä tanssahtamassa ja sain viettää aikaa ystävien kanssa. Tutustuin samalla muihin ihmisiin ja moni kävi moikkailemassa.

Tässä välissä ystäväni kanssa kävimme asemalla nostamassa rahaa ja ostamassa herkkuja. Muutamat kuvat cosseistamme otimme ja katseita keräsimme. Meiltä kysyi eräs pariskunta mikä meno täällä on ja sanoi uutta alpacaani koiraksi ,:D


 Jossain välissä siiryin suurempaan porukkaan ja lähdettiin kaupalla käymään. Matkan ajan laulettiin Juha88 ja naurettiin :D


Coni alkoi olla osaltani päätöksessä ja lähdin vielä ystäväni kanssa kiertämään myyntipöydät. Siellä minut tunnistettiin ja menin aivan lukkoon, kun alettiin puhumaan. :D Kiitos hänelle vielä suuresti kehuista! 

Loppu illaksi käperryimmekin ystävieni kanssa infon viereen josta lähdin kahdeksan aikaan junalle saattajien kanssa. Tietysti myöhästyin junasta mihin yritin ehtiä. Hieman kuumotteli seisoa yksin Pasilassa ja odotella junaa. Juttelin koko odotus ajan ystäväni kanssa joka toi tietyn turvan. Lopulta juna tuli ja hyppäsin kyytiin. Junan tultua perille maisemat olivatkin vieraat ja ehdin saada jo paniikin olenko oikealla asemalla. Tahdoin vain heittäytyä maahan ja itkeä tiedossa mokanneeni. Onneksi kävelin eteenpäin ja sain huomata olevani tutussa paikkaa. Huh. Jälleen joku voi nauraa ja miettiä mikä kakara olen, kun tuollaisesta itku meinaa tulla.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Coni oli mukava kokemus kaikella tapaa.
Kiitos seurasta ja kiitos järjestäjille.
Jos olet kuvissa vinkkaile niin voin lähettää sinulle.

//Len kun aka Vilu//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti