lauantai 12. maaliskuuta 2016

Unelmat toteutuu

Helluri hei!
Kevät tulee kovaa vauhtia ja tehtiin pieni moottorikelkka retki. Ennen retkelle lähtöä käytiin mummolassa aamupalalla ja markkinoilla.

                                  
Reissu alkoi niin, että haimme isäpuoleni ja äitini kanssa naapurista kaksi reen kyytiin ja itse pääsin kelkan kyytiin jota isäpuoleni ohjasi matkustamaan. Hieman jännitti päästä pitkästä aikaa jonkun muun kuin auton kyytiin.

       
Koska reissu ei ole mitään ilman ongelmia jäi kelkka ojaan jumiin. Kelkkaa irrottaessa ehti jo myöhemmin perään lähtenyt naapurimme saada meidät kiinni. Vaihdoin kuskia ja siirryin naapurimme taakse istumaan.

                                     
Päästyämme kohteeseemme Pahavuori laitettiin tulet ja grillattiin makkaraa. Syötyä ja levättyä matka jatkui. Hyppäsin kotimatkalla naapurin kyytiin ja sain nauttia vauhdista. Huippu tunne saada tuntea viima ja nauttia vain keväästä. 
Päästyämme seuraavaan kohteseen sain mahdollisuuden ajaa kelkalla. Olen haaveillut siitä todella kauan ja nyt sain tilaisuuden. Tunne oli mahtava! Minä tosiaan yksin ajoin ja sain toteuttaa yhden suurimmista haaveistani. Nyt tahdon vain ajella lisää ja lisää! 

Miten teillä on kevät lähtenyt sujumaan?

//Vilu kun aka Len//
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti