sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mitä minulle kuuluu

Hyvää oikeestaan kaikesta huolimatta. On itketty ja stressattu, itketty taas ja stressattu. Koko perjantain meni koulussa itkiessä, kun stressasin bilsan koetta. Opettajatkin sen varmasti huomasivat. Ainakin äidinkielen opettajani, kun en ollut tunnilla aktiivinen kuten normaalisti olen. Vaikka kevät on aiheuttanut stressiä oli 4-jakson todistus hyvä. En olisi uskonut sen olevan niin hyvä. Äidinkieli 10, englanti 8, yhteiskuntaoppi 9 ja matikka 8. Englanti etenkin yllätti positiivisesti. 

                                          
 Kylällemme syntyi uusi pieni ihmisen alku jota pääsin katsomaan. Pelkäsin hirmuisesti rikkovani hänet, kun sylissä sain pitää. Sain samalla todeta vauvojenvaatteiden olevan hirmu ihania!

                                
 Pahin stressi on onneksi voitettu vaikka kokeita on vielä edessä. Äidinkieli ja ruotsi tällä viikolla. Matikka, fysiikka, yhteiskuntaoppi ja terveystieto on vielä edessä. 
Olen varmasti bloginkin puolella puhunut rakkaudestani juoksemiseen. Keskiviikon liikuntatunti meni miten meni eli itkien ja tuntien tunnetta olevani pelissä täysin hyödytön. Lopuksi pääsimme juoksemaan kenttää ympäri. Kuulokkeet korviin ja vauhtia. Kaikki pahamieli mitä tunti oli aiheuttanut katosi. Juoksin kolme kierrosta muut kaksi. Tultuani juoksemasta opettajani totesi minulla olevan hyväkunto. Se jos mikä tuntui hyvältä. Opettajani joka on kehunut minua vain, kun yritän kehui sitä miten juoksin ja kestin.


      
 Innostuin myös yksi päivä siivoamaan ja penkomaan laatikoitani läpi. Jonkin verran sain tavaraa myyntiin ja kaikki muut ovat varattuna paitsi mangat.

Nyt tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessani nautin 10-aamustani juoden teetä siskoni hupparissa johon en olisi koskaan uskonut mahtuvani. Koulun jälkeen kutsuu oppipoikana/ohjaajana oleminen kerhossa. Olen kohdannut myös suuren ongelman. Aivan pian olen lukenut Stephen Kingin Se loppuun ja tarvitsisin toisen Kingin kirjan, mutta en tiedä mikä olisi hyvä. Toinen ongelmani on laitanko Len Kagaminen vai Casual Honokan koulun vappujuhlaan?

Heti, kun koneelle pääsen laitan Imatran reissulta kuvia tulemaan. Se on jostain syystä jäännyt aivan kokonaan.


//Vilu aka Len//

2 kommenttia:

  1. Tuosta Stephen King-asiasta. Sehän on tietenkin vähän kiinni siitä, että millasista teemoista itse tykkää, mutta henkilökohtaisia suosikkeja on Carrie, Painajainen ja Uinu uinu lemmikkini. Myös Kuulolla on aivan jees. Kolkuttajat ja Hohto on sitten omasta mielestä vähän raskassoutusta luettavaa, mutta niilläkin on oma vahva kannattajakuntansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uinu uinu lemmikkini on todella vahvoilla! Mistään en vain tahdo sitä kirjana löytää. Haavena on oma pieni Kingi kirjasto hyllyköllä. Hih.

      Poista