sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä ja sen hulinat

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Niin ihmisten, kuin eläintenkin mameille.
Nyt palaan kertomaan hieman kuulumisia, snäppiäni(vilma_kampela) seuranneet ovatkin nähneet jonkin verran mitä oon puuhaillut. Ainakin nauttinut auringosta täysin siemauksin.

                                         
Viikonlopun viettoni alkoi tosiaan perjantaina aamu lenkillä koirien kanssa ennen kouluun menoa. Oli ihanan lämmin ja pärjäsi loistavasti kevyemmässä vaatetuksessa. 

                              
 Koulun jälkeen lähdin käymään keskustassa. Olen myynnyt vanhoja vaatteitani poies ja yksi mekko tuli vietyä. Tapasin samalla yllättäen kaksi kaveriani. Toinen on viime vuoden ysejä ja toisen kanssa tutustuttu miitissä. Tuli sitten kesän toinen irtojäätelö ostettua!

                             
Lauantaina vietettiin kasvihuoneen harjakaisia. Isäpuoleni teki kalakeittoa ja äitini mansikkakakun. Itse en kakuista välitä niin söin loput mansikat ja kermavaahdon.

                           
 Lauantaina oli aika leipoa sunnuntaiksi jotain herkkua. Oma pravuurini on hyydykekakut ja tälläinen tuotos tuli. Rakenne oli ok, mutta makukin sitä parempi!

                         
Tänään, sunnuntaina juhlittiin äitienpäivää. Kuten joka vuosi kävimme mummolassa. Yksi kesän tavoitteistani oli pitää enemmän mekkoja. Aloitin sitten pistämällä vähälle käytölle jäänneen kettu-mekon. Kengät saisi olla jotain aivan muuta kuin converset. Eipä ne kauaa jalassa edes pysyneet. Vaaleanpunainen ei mitenkään ole suosikkivärini? Kuka niin väitää? :,D <3

    
 Sellainen tytär millainen äiti <3 Converset kunniaan

Miten muilla meni äitienpäivä?
Onko teilläkin jotain perinteitä mitä teette äitienpäivänä?

//vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti