sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Hankintoja ajalta X

Jälleen luvassa materiaali postausta. Tällä kertaa hankinnoista mitä olen tehnyt.

                               
Itse en tätä ostanut vaan äitini minulle nimipäivä lahjaksi. Oli kuulema halpa niin oli otettava mukaan. Tätä laukku pääsin käyttämään tansseissa joissa olin yhtenä työläisenä.

                              
L-rannasta tartui mukaan uusi The Body Shopin voide, kun vanha alkaa olla loppu. Päätös oli nopea nähdessäni tämän olevan alennuksessa. Ihana vadelman tuoksu!

                              
Kevätjuhla kengät jotka sain halvalla Zalandolta. Korkoa näissä on mukavat 10cm. En ymmärrä miten kukaan pystyy koko päivän korot jalassa olemaan. Kotona olen kävelemistä harjoitellut ja jalat kipeytyvät hetkessä.

                              
Kampaajalta tarttui mukaan hopeashampoo ja hoitoaine. L-rannassa ollessani lainasin Ainolta kyseistä tuotetta ja tykästyin. Kampaajani vielä suositteli tätä. Tuoksu on ihana plussa. Harvoin shompaani ovat tuoksuneet hyvältä, mutta tämä tuoksuu!

                             
Näistä kuuluu kiitos mummolleni! Ihanan tuoksuijen hajuvesi loppuneen tilalle ja vaaleanpunainen O.P.I kynsilakka kevätjuhlaa varten.

Kisa on jo huomenna! En ole oikein asiaa osannut stressata, kun paikallani en ole pysynyt. Kokoajan ollut jotain puuhaa.

//vilu aka Len//

 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti