torstai 26. toukokuuta 2016

Kuvia ja selitystä kuluneelta viikolta

Helluri hei! Pukuviikko on ohi ja sen myötä myös viikko täynä kiireitä on päättynyt. Pukuviikko oli mahtava ja koulullamme oli monen monta mahtavaa vaatetusta!


                                         
Maanantaina vietettiin hattupäivä. Simppeli aloitus jonka takia sai pitää hattua sisällä. Kässä meni minun osalta nukkuessa. Työ on oli valmis ja uutta ei todellakaan voinnut aloittaa. Koulun jälkeen menin kampaajalle ja Miku oli trimmissä. Mitään tradigaalia hiuksilleni en tehnyt (=juurikasvu piiloon ja lyhennys) 

                        
Tiistaina oli pyjamapäivä. Aamuisen fyssarin käynnin vuoksi en täysin pyjamaa laittanut vain jotain sen tapaista. Fyssarilla meni hyvin ja sain jumppaohjeet itselleni. Tiistai ilta oli myös ainut vapaa iltani.

                                       
Keskiviikkona oli sporttipäivä. Samalla kävi tuuri, että oli liikuntaa eipä tarvinut vaatteita vaihdella. Illalla vietettiin mokudisco jossa oli hyvä meininki. Ennen discoa kuvailtiin tukareiden kevätjuhla videon osia. Illalla sitten tanssittiin hitaita ja otettiin ilo irti. Kivaa oli vaikka jalkoihin koskee.

                              
Torstaina oli mun ehdoton suosikki! Nurinkurinpäivä, kaverini lainasi minulle paidan johon yhdistin lappuhaalarin ja lakin. Muutuin pikkuisesta tytöstä pikkuiseksi pojaksi. Torstaina myös juhlittiin Mikun synttäreitä ja minun nimipäivää.

                                        
Mikun synttärikakku. Perjantaina vietettiin siistipäivää. Samana päivänä matikan open kanssa mentiin pelaamaan pesistä. Mekon kanssa juoksin pitkin kenttää.

                       
Viikonloppuna oli Mimicon josta myöhemmin omaa postausta.


//vilu aka Len//
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti