sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Söpöilyä L-rannassa

Helluri hei! Täällä kipeenä kirjoittelen. Tämä tauti ei todellakaan sopinut aikatauluuni. Maanantaina ja tiistaina kokeita. Viikonloppu oli tarkoitus viettää L-rannassa, mutta jouduin lauantain iltana lähtemään kipeyden vuoksi...

                          
Perjantaina kolmen aikoihin lähdin bussilla kohti Lappeenrantaa. Matkalla oli silmäruokaa parhaillaan, inttipoikia. Hihiii.
 Ihanaisen Ainon(milkystrawberryy) luona yövyin ja samalla näin ystävääni Melinaa(lumilisko). Vietettiin mukava tytyjen ilta. Syötiin tortillaa ja muita herkkuja. Nukahdin ennen heitä ja kuulema olin unissani puhunut. ,:D

      
Lauantaina lähdettiin käymään keskustassa jossa tavattiin Iina(seireenikuningatar) jonka kanssa käytiin syömässä ja kaupoilla. Pääsin asuun panostamaan ja päätin jotain lolita tyylistä pukea. 
Keskustasta lähdettyämme Melina lähti kohti kotia ja me muut Ainolle. Olin todella väsynyt ja kävin nukkumaan. Herättyäni oloni oli aivan kamala ja päätin lähteä kotiin lepäämään. Joka oli viisas vaihtoehto vaikka inhottava sellainen.

                                   
 Bussimatka oli sitten ihan oma juttunsa. Olin väsynyt ja lääkkeissä. Syönnyt huonosti ja todella huonosti voiva. Tilanne vain paheni, kun alkoholisti hyppäsi kyytin ja alkoi ryyppäämään. Kuinka monta tölkkiä voi 2h aikana juoda? Vastaus monta. Jossain kohtiin bussissa haisi paska. Aivan järkyttävä haju. Onneksi koko matkan ajan bae jutteli wapin kautta..

Onneksi nyt olo on jo parempi vaikka ruoka ei maistu.

//vilu aka Len//


 
 

2 kommenttia:

 1. Huh mikä bussimatka!! Mut sun asu on kyl hurjan söpö ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kauhia kokemus e.e Onneksi koko matkan joku puhui edes jotakin kautta
   Kiitos! Itsekkin tykkään <3

   Poista