sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Suosikkeja ajalta X

Otsake kertoo enemmän kuin tuhat sanaa postauksen sisällöstä.
Teen ensimmäistä kertaa suosikki postausta ja varmaan teen jatkossakin kuvaaminen oli niin hauskaa.

                               
Cubuksella näin nilkkasukkiakin pienempiä sukkia jotka olivat varustettu Halinallen kuvalla. Pakko oli ostaa ja nyt ovat olleetkin todella suuressa käytössä.

                              
Ollut suosikki niin kauan ettei osaa ilmankaan enää olla. Chokerseja omistan kolme kipaletta joista ainuttakaan en ole itse ostanut vaan saannut. Omistin mustakin, mutta hukkasin sen keskuskentälle sad story..

     
Pitkään menin ilman polvisukkia ja sukka kokoelma vain kasvoi. Nyt kevään mittaan olen rakastunut polvisukkiin palavasti uudestaan. Saatan alkaa muuttamaan asua vain sen takia, että saan yhdistettyä siihen polvisukat.

                                   
Toinen ikuisuus suosikki on Ted Bakerin laukku jonka sain jouluna lahjaksi. Muita laukkuja koululaukun lisäksi en ole käyttänyt melkeinpä laisinkaan tämän kaunokaisen saavuttua. Tykkään ja tykkään pirusti.

       
Daisy Dream hajuvesi on ollut joka päiväisessä käytössä aina joulusta 2014 asti. Nyt tuoksu alkaa uhkaavasti loppua ja mummoni joka tuoksun osti lupaili uutta hajuvettä minulle. 
The Body Shop on ollut suosikki aina Tallinnan risteilystä asti minkä kesällä teimme. Mitään muuta voidetta en voisi kuvitella käyttäväni. Hinta on aika suolainen, mutta yleensä on joku tuoksu halvalla myynnissä ja niitä tulee ostettua.

                                 
Lappuhaalari on ollut paljolla käytöllä ja maksanut hintansa jo useasti takaisin. Tätä tekstiäkin kirjoittaessa istun tuo kyseinen lappuhaalari ylläni.Huuuh. Coni lähenee hurjaa tahtia. Ei enää viikkoakaan ja olen lavalla seisomassa. Jännitys on suuri, todella suuri. Tulevalla viikolla en saa ainuttakaan päivää ettei jotain pitäisi tehdä
Maanantai kampaaja ja Mikun trimmi
Tiistai fyssari
Keskiviikko mokudisco
Torstai Mikun 1v b-day ja minun nimipäivä
Perjantai vietetään mahtavassa seurassa
La-Su menee conissa
Tämän lisäksi koulussa vietetään pukuviikkoa, mahtaa fyssari katsoa tiistaina asu valintaani kiitos pyjaman. ,:D

//vilu aka Len//
 
 


    
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti