sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappu 2016
Helluri hei!
Tuli tosiaan vietettyä hieman erinlainen Vappu. Äiteepuoleni otti minut mukaansa Valkeakoskelle pentunsa kennelin treeneihin. Oli ihan huippu kivaa ja mahtavaa seuraa! Upeita koiria ja vaikka mitä.

Majoittuimme kesällä ratsastusleirien käytössä olevaan rakennukseen. Hirveän siisti ja mukava! Paljon parempaa kuin hotelli keskustassa ja halvempaa. Ainut miinus oli, että koiria ei saannut pitää sisällä vapaana. Onneksi koirat pääsivät tästä huolimatta metsään juoksemaan ja ottamaan ilon irti! Eikä sisällä oikein muuta tehtykkään kuin syöty ja nukuttu.

Siis aivan huikeat treeni paikat! Pääsin kuvaamaan treenaamista lauantaina ja sunnuntaina kuvailtiin hieman lisää, kun pennun kasvattajia nähtiin. Kuvia tuli yhteensä se 499kpl ja lisää olisi tullut, mutta vanhojen kuvien takia mitä en ole poistanut kamerasta tila loppui kesken.

Aurinko paistoi ja koirat nauttivat. Mikä voisi olla parempi tapa viettää Vappu? Turvassan maalla selvinpäin ja sunnuntaina sai nauttia heti aamusta lenkistä metsässä! Tosin meinattiin eksyä metsään, kun polulta poikkesimme.

Kokonaisuudessaan upea reissu! En kadu laisinkaan, että lähdin.

Miten teillä arvon lukijani tai muutein vain tätä postausta lukevat meni vappu?

//vilu aka Len//

5 kommenttia:

  1. Oi että ♥ ihan mahtava tommonen vappu! Kelpais nykyään kyllä mullekin. ^_^
    Aivan ihania karvamaakareita!! Iiiih..en kestä! ♥ ♥

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista