perjantai 17. kesäkuuta 2016

"Ja minähän en vansseja osta!"

Kuinka sitten kävikään?

Pitkään olen kärsinyt ongelmasta kengät. Olen todella tykästynyt linttaan tallottuihin consseihini ja en tahtoisi niistä millään luopua. Nyt conssit ovat isälläni ns. huonompina kenkinä. Kiitos heille 2014-2016 palvelusta. Olette kokeneet rankan matkan joka jatkuu edelleen vaikka ei niin suuresti. Converset ovat ostos mitä en kadu. Kengät ovat olleet kovassa käytössä. Citymarketin 20e tennarit hajosivat käytössä jo kahden viikon jälkeen eikä siinä touhussa ollut enää järkeä. 2014 sitten päätimme äitini kanssa sijoittaa converseihini ja edelleen ehjät ovat.

Kun ensimmäinen vans-buumi laskeutui Suomeen en laisinkaan ymmärtänyt mitä hienoa niissä kengissä muka oli. Keväällä äitini alkoi puhumaan siitä miten pitäisi hankkia minulle uudet tennarit conssien tilalle. Yritin etsiä kivoja conversejä, mutta ei löytynyt kivoja värejä ja mustaa en uudestaan tahtonut. Ja mitä kahdilla mustilla tennareilla tekisin, kun en kuitenkaan vanhoista luovu täysin.
Ja jottei etsiminen olisi liian helppoa iso jalkani tuli useasti tielle kivojen tennareiden kohdalla.


Eräs ilta äitini katseli Zalandolta vansseja ja kertoi millaisia siellä oli. Päätin mennä itsekkin katsomaan. Hetken mietittyäni ja pohdittuani päätin seuraavalla viikolla tilata uudet kengät. Nämä kengät on ensimmäinen vansin tuote mitä kokeilen. Toivon näiden kestävän yhtä pitkään hyvinä mitä converseni ovat kestäneet.
Ja onhan tuo kuosi nyt ihan silkkaa karkkia silmille!//vilu aka Len//


ps. Pääsin lähihoitaja opintoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti