torstai 9. kesäkuuta 2016

Jokapäiväinen työpäiväni

Helluri hei pitkästä aikaa.
Maanantaina minulla tosiaan alkoi kesätyöt vanhusten parissa. Työ on mukavaa eikä tunnu oikeestaan työltä. Tosin töistä tultua kotiin nukahdan sohvalle milloin missäkin asennossa.

                             
Käyn keskustassa töissä ja matkaa saa landelta hieman taittaa. Bussia pitää vaihtaa ja yhteensä bussissa istun n.45min. Herätys on 06.15 ja pysäkille on mentävä seitsemäksi. Sitten alkaa jännitys ehdinkö seuraavaan bussiin mihin pyrin vai joudunko odottamaan. Toistaiseksi olen aina ehtinyt.

                            
Kun viimein olen kaupungissa kävelen pysäkiltä äitini työpaikalle aamupalalle. Kun kello lyö 08.30 on aika siirtyä äidin työpaikalta töihin jotta olen yhdeksältä valmis työhön.

                           
Työhöni kuuluu niin vanhusten kanssa seurustelua kuin astioiden tiskaamista. Aamupalalla syötän ja lounaalla syötän saman asukkaan joka päivä. Näiden ruokailujen jälkeen huuhdon astiat jne. siivoan keittiön. Yleensä vielä haen ruuan alakerrasta. Joka päivälle on myös oma erillinen tehtävä minkä hoidan. Jossain välissä, kun ehdin pidän ruoka tauon ja syön salaattini.

                         
Kellon tultua kolme poistun töistä ja yksi päivä on taas pulkassa. Yleensä etsin äidin joka on myös päässyt töistä ja lähdetään yhdessä kotia kohti. Kotona syön ja torkahdan sohvalle. 

//vilu aka Len//

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti