perjantai 24. kesäkuuta 2016

Vanhoja kuvia 2013-2014

Huuh. Ensimmäisenä voin sanoa etten uskonut löytäväni itsestäni tälläistä materiaalia. Etenkään näin kammottavaa! Hirmuisesti on tyylini muuttunut. 

2013 talvi muistaakseni. Kuva on pikkusiskoni ottama. Noihin aikoihin aurinkolasit oli kovalla kulutuksella tuon hupparin kanssa. Meikkailua tuli kokeiltua ja meikkasinkin ripsarilla aina seiskan kevääseen saakka. Kepparit oli tällöin suurssa roolissa elämässäni nukkejen lisäksi.

Tämä kuva on vuodelta 2013 ja kuvan otto päivänä juhlittiin 13-vuotis synttäreitäni. Kamerana oli tuolloin vaaleanpunainen pokkarani ja kyseinen amerikan lippu paita oli kovalla käytöllä. Kyseinen paita oli silloin todella monella ja olihan se itsekkin pakko saada. 

 Vuoden 2013(?) vapulta jolloin olin ensimmäisissä asukuvauksissani. Pinkillä pokkarilla edelleen mentiin ja ruiskeilla hiuksilla.
 Samaa vuotta 2013 ja sen vappua. Pienempänä kuten kuvista huomaa en ollut oikein vaatteista kiinnostunut ja se on vain hyvä. En ottanut siitä turhaa stressiä vaan laitoin ylle mikä hyvältä tuntui. Jälleen huppari takin alla mistä puhuinkin alussa.
14-vuotis synttärini. Ystäväni toi lahjaksi minulle Gumi-hupparin. Näihin aikoihin oli kova juttu tehdä kuvista kollaaseja. Jonka takia tästäkään asusta ei ole muita kuvia kuin tämä kollaasi.

Kuva on vuodelta 2014 jolloin ernu tyylini oli jo vakiintunut. Aloin miettimään hieman miten vaatteita yhdistelen, mutta en sen suuremmin. Polvisukat piti olla asussa kuin asussa.

2014 jolloin menin käymään Ainon luona ensimmäistä kertaa josta lähdimme Animeconiin. Mekko on Ainon, kengät ja päivänvarjo myös. Kaulapanta oli silloin kova juttu ja sen piti olla aina kaulassa, että asu oli hyvä. Rakastin lolitaa tällöin, mutta en koskaan saannut siitä tyyliäni.

2014 elin emo vaihetta vahvasti. Tahdoin lävistyksiä ja tummat värit olivat lähellä sydäntä.

2014 meiningillä jatketaan. Ystävältäni laisin hänen lävistyksiä jotka sain huuleeni vain tungettua. Peruukki oli lähes kokoajan päässä ja Len oli rakkain hahmo kaikista. Len on kyllä edelleen lähellä sydäntäni <3Mitäs piditte postauksesta? Tahdotteko, että tekisin vielä vuodesta 2015-2016?
Itse pidin tämän toteuttamisesta ja löysin aika monia "aarteita" kätköistä.


//vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti