tiistai 12. heinäkuuta 2016

Animecon 2016

Animecon 2016 järjestettiin tosiaan Jyväskylässä ensimmäistä kertaa. Pakkoa heti alkuun sanoa, että tykkäsin conista enemmän Kuopiossa. Oli kivaa nurmikkoa missä istua, nyt oli lähinä betonihelvettiä paikat täynä eikä nurmikosta tietoakaan.

Omalta osaltani coni meni kuvatessa ja pelatessa. Ystäviä nähdessä ja kuvattavana olemisessa. Kivaa oli ja rytmipelit oli rakkautta. Iltabileissä pyörähdin, mutta ei oikein ottanut intoa jäädä sinne. Myyntipöytia oli paljon, mutta silti mahtui liikkumaan. Iso plussa olisi se, että taidekuja oli samassa paikassa.

Mitä miinuksia conissa oli nurmikon puutteen lisäksi tekniikka kusasi heillä silmään ja kusi pahasti. En tiedä tahtooko muut, mutta minä tahtoisin katsoa amv-kisan ilman ongelmia jotka pilaavat videon. Amv-kisa oli hieman pettymys. Onneksi mukana oli monen monta upeaa videota joita ei oltu ylimuokattu vaan videoiden tarina oli selvä. Olisin tahtonut mukaan muutaman videon jossa olisi ollut suomalainen kappale, mutta aina ei saa sitä mitä tahtoo.
Olin kuullut monia kauhukertomuksia ettei lattiamajotuksessa kukaan nuku hyvin. Mursin tämän faktan täysin ja nukuin lattialla paremmin kuin hyvin. Lattiamajotus oli inhottavan pitkän matkan päässä jos raahasi montaa tavaraa mukaan.

Cosplaydeitti oli erilainen. Sama tuttu kaava ei toistunut vaan mukana oli yllättäviä tekijöitä. Ensimmäinen herra x ei valinnut itselleen edes paria vaan päätti jäädä yksinhuoltajaksi ja toinen herra x sai valittua parinsa, mutta Aoba tultiin viemään häneltä. Haha :D Nauroin paljon, kun Noiz nousi tuolista ja huusi "hei sinä" rynnäten lavalle.
Conit plussat ja miinukset
+ toimiva narikka
+ kiinnostava kunniavieras
+ conista sai lämpimän ruuan halvalla
+ sijainti oli lähellä matkakeskusta
+ lattiamajoituksessa nukkui hyvin

-tekniikan kanssa ongelmia
-alueella ei ollut nurmikkoa
-naurettavan pitkät jonot, jotka tukkivat kulkureittejeä
-penkkejä liian vähän
- tekeminen loppui kesken
//vilu//

4 kommenttia:

 1. Minäkin kaipailin suomenkielisiä kappaleita amv-kisaan. :(

  VastaaPoista
 2. Anteeksi nyt, mutta siinä ison parkkiksen toisel puolel oli semmoi jäätävän iso nurmialue kahen minuutin kävelymatkan pääs con paikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut puhuinkin con paikalta. En läheisyydestä. Jos tahtoi con paikalla istua muualla ulkona ku asfaltilta ei ollut mahdollisuutta. Enkä itse nähnyt missään nurmikkoa :/

   Poista