lauantai 30. heinäkuuta 2016

Meripäivät 2k16

Helluri hei! 
Päätin tulla ennen ystäväni b-day postausta ja mökki postausta kertomaan tämän vuoden Meripäivistä.
Heille jotka eivät tiedä mikä on Meripäivät lyhyesti voisi sanoa, Kotkassa järjestettävät isot ryyppybileet jolloin joku a. raiskataan b. puukotetaan c. katoaa muuten vain. Meripäivät ovat kuin isot markinat jonne kansa kokoontuu. On kojuja, erilaista ruokaa, tivoli ja alkoholia. Meripäivät ovat neljän(to-su) päivän kestävä ilakointi joka alkaa paraatilla. Lyhyesti hässäkkää nimitetään Merkareiksi. Hihhuloinnin aikana voi myös mennä kuuntelemaan Meripäivä areenalle artisteja. Nyt oli mm. Antti Tuisku, Juha Tapio jne. 

                                   
Ensin ei pitänyt lähteä koko Meripäiville, mutta päädyin perjantaina ystäväni kanssa lähtemään. Pokeja löytyi ja jalat on kävelty kipeäksi. Pakollinen jäähilejuoma juotiin. Omassani oli colaa ja energiajuomaa. Ja oli hyvää!
                          
                                   
Käveltiin Katariinaan jossa kuvailtiin ja keräiltiin Pokeja. Sekä vietettiin vain aikaa. 
Bajamajat pääsivät jälleen käyttöön. Katariinan naistenvessa oli aivan kauhea, hyvä etten oksentanut hajusta. Sen sijaan Meripäivä alueen bajamajat vaikka se missä kävin oli unisex oli siisti eikä haissut!
Pokejen jahtailun lisäksi kävi tivolissa pyörähtämässä samassa tutussa laitteesa neljästi. Pelimiestä laulettiin kovaa ja korkeala <3

                                              
Tein suuren ylläri pyllärin ja saavuin paikalle myös lauantaina. Kiitokset Sallalle seurasta! Lauantaina tuli kerätyä muutamat pullot. Koska hei. Ilmaista rahaa joka puolella. Olimme myös turistioppaita mukavalle Porvoolais naiselle. Kerroimme hänelle Kotkasta ja ohjasimme Pasaatiin.
                              
                                   
Jos perjantaina olin prinsessa, lauantaina olin kaikkea muuta. Tuli Sapokkaa kierreltyä ja nauttien vain päivästä. Pulloja kerätessä tuli vastaan samalla ahdistava ja huvittava kokemus. En ole varma osoitettiinko lause minulle vai ystävälleni. Olin nostamassa tölkkiä maasta ja ohi ajaa auto täynä nuoria poikia "onha sulla hyvät pakaralihakset." 
Ja eräs pullojen kerääjä havitteli minun keräyksiä. Prkl. 

Sellaiset Meripäivät minun osaltani. Kivaa oli ja en kadu, että tulin!

//vilu aka Len// 
 
 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti