maanantai 18. heinäkuuta 2016

Miku

Siitä on vuosi, kun tämä pieni sankaritar saapui luokseni. On siis hyvä hetki puhua Mikusta josta tahtoisin paljon enemmän blogissa puhua.

 Eli kuka
nimi: Wäkkärän Fortuna 
kutsumanimi: Miku
syntynyt: 26.05.2015
lempinimet: Piksel, Miku, Pikseli, Mikutin, Mikutsi, Miku Piku Pikseli, 
Muru, Mamman kulta, Prinsessa
paras ystävä: Lore
muuta: Miku syö allergiaruokaa pentuna olleen korva kutinan vuoksi, kalaton ja vehnätön.

 Miku tosiaan saapui perheeseemme sitä varten etten tuntisi oloani niin yksinäiseksi. Miku onkin suurin apu ollut masennuksesta parantumisen matkalla. Olemme Mikun kanssa kuin paita ja perse. Mikun ihanan luonteen vuoksi hänet on voinnut ottaa mukaan paikkoihin mihin koirat saavat tulla ilman ongelmaa. Ei tarvitse pelätä, että toinen keksii jotain typerää.

 Mikussa on virheitä kuten on minussakin. Olemme molemmat tälläisiä maanantain versioita. Mikulla on hörökorvat, valkoisia merkkejä ja ruskeaa parrassa. Silti äärettömän rakas ja upea ystävä. Tykkään panostaa Mikuun ja huolehtia hänestä. Olisi sitä varmasti talvitakin saannut halvemmallakin, mutta pinkki sen piti olla. Lisäksi saan luxus hetkiä, kun puen koiralleni rukan/hurtan valjaat ylle ja lähden lenkille.

 Miku on aina ollut luonteeltaan avoin. Aina innoissaan tutustumassa uusiin ystäviin niin karvaisiin kuin vähemmän karvaisiin. En ole tavannut vielä ketään kenestä Miku ei pitäisi. Ja silloin, kun hänet tapaan tiedän jo ettei se ihminen ole okei. Mikun itsetunto on vielä kehitteillään. Uskaltaa jo sanoa Repelle juoksejen aikana prkl jätä hänet rauhaan. Talvella, kun ensimmäiset juoksut tuli toinen piti sitä leikkinä, kun toinen liehitteli innoissaan.

Jokaiselle jonka kanssa olen Mikusta puhunut on varmasti tullut selväksi, että tulemme pakettina. Toista meistä ei saa vaan jos toisen tahtoo molemmat tulee. Rakastan Mikua ja en osaisi olla jos en pääsisi kuuntelemaan hänen ilolaulua, kun kotiin saavun. Mikun kanssa lyhytkin aika erossa tuntuu ikuisuudelta.

//vilu aka Len//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti