torstai 8. syyskuuta 2016

Kuulumisia

Helluri hei!
Viimein on tiedättekö mikä aika päättynyt? Koneeton aikani! Viimein olen saanut tietokoneen, joka toimii ja jaksaa pyörittää myös jotain. Suuri kiitos kuuluu baelleni tästä, joka jaksoi suunnitella ja kasata koneeni.
Ystäväni tietävätkin, että olen kiinnostunut peleistä. En vain ole omistanut laitetta joka jaksaisi pyörittää mitään, paitsi wii jolle on hieman köyhä valikoima. Nyt olen päässyt Undertalen sekä lolin ihmeelliseen maailmaan. 


Kaikessa hyvässä on ollut myös rankempaa. En ole tahtonut saada kunnolla unta, kun kaikki koulu asiat pyörii mielessä. Mitä piti tehdä ja milloin piti olla valmis? Meillä on suurempi ryhmätyö tekeillä joka erityisesti tuo paineita, koska kyseessä on koko ryhmä. Päivien pituus on asenne kysymys vaikka on todella todella puuduttavaa istua 1 1/1h paikallaan ja kuunnella opettajaa.
Kaikesta tästä huolimatta elämä on aika mahtavaa! Sain lopettaa pillerit, huomasin heti eron mielialassani joka nousi samantien ylös. Sellaisia paskapapanoita oli minun minipillerit.

Tälläiset lyhyet kuulumiset torstaihin. Huomisen, kun jaksaa vielä painaa alkaa etäviikko koulusta!

//vilu//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti