perjantai 14. lokakuuta 2016

Kun satu muuttui painajaiseksi

"Lähdetään Lotta kotiin!" Tuon huudettuani ja kuultuani äänessäni sen särkymisen tiesin ettei kaikki ole okei. Lotta ei tulekkaan tänään kotiin vaan kotiin menee yksi koira vähemmän.
Eilinen oli ihan tavallinen päivä. Lähdimme isäni kanssa juoksuttamaan koiria metsään, pieni kierros ja kotiin. Tämä pieni kierros muuttuikin parissa minuutissa yli kolmen tunnin etsinnäksi. Koira joka on aina jaloissa ja joka on viimeinen joka lähtisi omille teilleen katsoi kuin maan nielemä. 

kuvassa Miku 
Tätä kirjoittaessani Lotta on ollut jo 18h kateissa eikä toisesta näy merkkiäkään. Etsittiin ja huudeltiin useampi tunti ennen pimeän tuloa. Yöllä tultiin vielä takaisin katoamispaikalle polttamaan tulia, sekä tuotiin isän takki ja Lotan iltapala jos prinsessa vaikka tulisi takaisin. Tänään on tulossa etsijäkoira etsimään prinsessaamme. Tärkeintä olisi saada Lotta kotiin elävänä tai kuolleena. Epätietoisuus on kaikista kamalinta. Jokainen joka Lotan tuntee tietää ettei tämä ole hänen tapaista. Jotain on sattunut ja pahasti. Toivoa ja uskoa on vielä. Lotta on taistelija. 

//vilu//

7 kommenttia:

 1. Voi ei :( Toivottavasti tässä kävisi vielä kuitenkin hyvin tai niin kuin sanoit, tulisi edes selvyys asiaan.

  VastaaPoista
 2. Voi ei tuommoinen on ihan kamalaa, etenkin se tietämättömyys, koska mielikuvitus saa vallan! Aivan ihanaa, että on löytynyt. ♥ Voin vaan kuvitella kuinka suuri huoli teillä oli. Huh..onneksi nyt selvisitte säikähdyksellä. ^_^ Paljon rapsutuksia Prinsessalle! ♥ ♥

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei yöllä nukkunut kunnolla ja unissa Lotta pyöri. Onneksi kiltti ihminen oli ottanut talteen <3 Tänään juhlistetaan prinsessaa

   Poista
 3. Eikäää :((( Tsemppiä! Onneksi löytyi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kaikessa tässä häslingissä tuo oli aika viimeinen mitä tahtoi jaksaa. Onneksi tuli kotiin!

   Poista