lauantai 8. lokakuuta 2016

Syyskuun suosikit

Helluri hei! Vaikka lokakuu on jo hyvässä alussa ei ole vielä liian myöhäistä käydä katsomassa syyskuun suosikit. Syyskuu oli kuukautena tunteiden pauhua ja pettymyksiä. Oppimista itsestään ja tietoa asioista mitä on vaikea käsitellä. Silti hyviä hetkiä hyvässä seurassa.

 Ostin ystävältäni muutaman Iphonen kuoret. Nämä kaunokaiset laitoin viimein käyttöön aivan loppukuusta ja ovat yksi ehdoton suosikki!
 Roosanauha puhuttaa tällä hetkellä. Äitini  oli ihana ja osti minulle kyseisen kamppanjan valot. Ripustin valot sänkyni yläpuolelle ja en voisi olla enempää tyytyväinen. Rahaa meni hyvään tarkoitukseen ja sain upeat valot.
Syyskuussa värjäsin myös hiukset. Mitään radikaalia muutosta en tahtonut, koska olen ollut niin pitkään blondina. Joulukuussa kampaajalla kampaaja saa keksiä jotain hauskaa hiukselleni. Sitä ennen viiletetään näillä hiuksilla. Ostin myös elämäni ensimmäisen kulmakynän, joka on ollut suuressa käytössä. Ehdoton suosikki on myös Katy Perryn hajuvesi.Mukaan eksyi myös yksi kappale, joka on ehdottomasti nostettava esille. Jesse Kaikuranta - surusilmä. Samaistun sanoihin niin paljon ja kyseinen kappale on antanut paljon voimia.


//vilu//

2 kommenttia:

  1. Toi Katy Perryn hajuvesi on niin hyvän tuoksuista! Itsellä ollut käytössä jo vuosia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! Isälleni kiitokset siitä, kun laivalta osti. <3

      Poista