tiistai 11. lokakuuta 2016

Talvi saapuu - ostoksia

Helluri hei!
Kaiken hyvän ja pahan keskellä on myös tullut tehtyä hankintoja talvea varten. Vanha talvitakkini oli EMP:ltä ja palveli 2-vuotta hyvin. Syksykengätkin ottivat sopimuksensa irti, joka tarkoitti talveksi/syksyksi uusia kenkiä. Päiväkodin vuoksi ja muutenkin oli myös aika hankkia uusi pipo.

 Uusi takki niin olihan sen kaveriksi saatava uusi huivi. Tämän huivin sain mummoltani niin oli minulle ilmainen. Vaikka on käytetty on hyvässä kunnossa ja sopii takkiini.
 Näitä kenkiä kuolailin pitkin syksyä! Aivan ihanat ja viimein omat <3 Eikä edes hinnalla pilatut. Syksykenkien hajoamisen takia nämä kaunokaiset ovat päässyt jo käyttöön. Nämä kengät ostin Zazasta.
Monella jo kahden vuoden aikana näkynyt Vilan karvareunuksinen takki. Ihastuin tähän viime keväänä ja tahdoin oman. Nyt, kun tuli talvitakille puutetta oli valinta selvä minkä ostan. En malta odottaa pakkasia, että pääsen kokeilemaan tätä!

Zalandolta tarttui Vansilta harmaa pipo. Tykkään tästä piposta aivan hirmuisesti enkä malta pääsyä käyttämään. Pipo on just hyvä päähän ja sellainen harmaa mitä tahdoin.

Mitä ostoksia te olette lähiaikoina tehnyt?
Oliko joku minun ostoksista lemppari?

//vilu//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti